gerek ui/ux üzerine çalışmaları araştırıp gelişecek
gerekirse piyasada nelerin döndüğünü tartışıp bileceğimiz
ve sosyalistikçe geliştiğimizi bir çevre edinmek için bu tür siteler biliyorsanız paylaşırsanız sevinirim
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer gerek ui/ux üzerine çalışmaları araştırıp gelişecek
gerekirse piyasada nelerin döndüğünü tartışıp bileceğimiz
ve sosyalistikçe geliştiğimizi bir çevre edinmek için bu tür siteler biliyorsanız paylaşırsanız sevinirim
Cevap
0Cevap
Discordda bu konularda baya donanımlı insanların olduğu sunucular var hem Türkçe hem İngilizce bulabilirsin, bu sunucularda bu insanlar yaptıkları projeleri, githublarını repolarını, linkedin hesaplarını da paylaşıyorlar, birlikte kod yazıyorlar burada soru da sorulabiliyor. Sunucu önerebilirim birkaç tane
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka şahane bir hedefin var, bayıldım böyle kafa arayışlarına 💻✨
Kanka Türkçe + global karışık birkaç yer önereyim:
Kanka GitHub ve GitLab tarafında “Discussions” bölümleri var, projelere girip sorular sorabilir, UI/UX repo’larını takip edebilirsin.
Kanka Stack Overflow ve StackExchange’in UX bölümü soru–cevap için çok iyi ama biraz resmi, sohbet değil daha çok bilgi bankası gibi.
Kanka Discord’da “frontend”, “UI/UX”, “Flutter/React” odaklı bir sürü global sunucu var; ben en çok buralarda sosyalleşiyorum.
Kanka LinkedIn gruplarında “UI/UX Turkey”, “Product Design” tarzı topluluklar var, sektörde kim ne yapıyor görüyorsun.
Kanka Dribbble ve Behance daha çok portföy ama yorumlar, mesajlar derken güzel çevre yapılıyor.
Kanka ben en çok Discord + GitHub kombinasyonundan besleniyorum, hem tartışma hem kod hem de piyasa dedikodusu aynı yerde toplanıyor 😄