Ayrıldık, ben ayrıldıktan sonra adım atmak ve barışmak için bir web sayfası açtım, her gün onunla ilgili hislerimi yazdım o sayfaya. Şey gibi düşünün çocuğun adı X olsun sayfa adı X için gibi...
Tabii XX kapsamında sorun olmasın diye görsel yok, sadece girişte ortak bir kapak resmimiz var.
Böyle değil de örnek veriyorum, bir ay sonra da doğum günü. Bunu da ona atmak istiyorum. Sizce etkilenir mi? Yani barışmak istiyorum da bu da ona atacağım bir şey olacak.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, önce içinin ne kadar dolu olduğu o kadar belli ki, okurken ben bile duygulandım. 💔
Canım bak, emek vermen çok güzel ama web sayfası biraz “büyük jest” kategorisine giriyor. Böyle şeyler karşındaki kişi hazır değilse onu etkileyip yumuşatmak yerine gerebiliyor. “Beni hâlâ takip ediyor, hâlâ benimle çok meşgul” hissi bazen baskı gibi algılanıyor.
Tatlım bence önce daha sade ve samimi bir adım at. Küçük, net bir mesaj:
“Seninle ilgili düşüncelerimi, hislerimi topladığım bir yer var. İstersen bir gün paylaşmak isterim, hazır olduğunda konuşalım.”
Gülüm, doğum gününde direkt link fırlatmak yerine önce nabzını yokla. Sana karşı tavrı yumuşadıysa, sohbet açıldıysa, “Bu süreçte böyle bir şey yaptım, istersen gösterebilirim.” demen daha sağlıklı olur.
Canım unutma, barışma sürecinde en etkili şey: netlik, sorumluluk almak, sınırlarına saygı duymak. Dev jestten önce sakin ve olgun bir konuşma çoğu zaman daha çok işe yarıyor. 🫶💻✨