katılıyorum katılmıyorum denılecek bırsey degıl. partnerden gızlı yapılan her aktıvıte aldatmaya yönelıktır sevgılın senden gızlı arkadasları ıle yemege gıttı ama gercekten bırsey olmadı dost yemegı ama sen bunu sonra baskasından ögrendın ne dusuneceksın? aaa guvenıyorum dıyeceksın demı bır sure sonra kuruntu olacak bana neden söylemeden kavgası cıkacak guven sarsılacak
Yok işte bu yazdığın profil ben değilim. Sevgilim ya da eşim yemeğe gitti haber vermedi veremedi ama gitti iyi vakit geçirdi diye “ bensiz yapılan her aktivite aldatmadır” ya da “ben kuruntu yaparım” kafasında bi kız değilim. Ama sana şurda katılıyorum toplumda eşler sevgililer birbirine alan açmıyor kendi alanında aldatıyordur kafası varya bir adım öte gitmez bu ilişki gidiyorsa toksik ilişkindir net…..
Hayır söylemem... Sevgilim olursa ben de sık sık girmezdim galiba buraya ve sevgiliye söylememe gereğim bazen uygunsuz içerikli sorular, görüşler var o yüzden...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Sonuçta bu sitede zaman geçiriyor isem onun da bilmesini isterim..
Hiç sevgilim olmadı olsa da söylerim evet
Sevgilim olduğunda ben bu siteyi terk edecem. İşim olmaz burada. Benim burada bulunma sebebim kafa dağıtmak gibi birşey…
Birlikte terk edebiliriz.
+1
Bence kimse söylememeli. Sonuç olarak burada her söylenilen her sorulan çoksa ciddi olmayabiliyor dolayısıyla sevgiliniz siz yanlış anlayabilir 😅
aldatıyorsun o zaman. aldatmak ıcın ılla bırseyler karıstırman gerekmez partnerınden gızlı yapılan hersey aldatmadır ögrendıgınde guven kalmaz
Ben ne alaka 🥲🥲
söyledıgınden yola cıktım dostum. senınle kısısel sorunum yok
Bu benim fikrim. Katılmıyorum deyip geçebilirsin dostum okay?
katılıyorum katılmıyorum denılecek bırsey degıl. partnerden gızlı yapılan her aktıvıte aldatmaya yönelıktır sevgılın senden gızlı arkadasları ıle yemege gıttı ama gercekten bırsey olmadı dost yemegı ama sen bunu sonra baskasından ögrendın ne dusuneceksın? aaa guvenıyorum dıyeceksın demı bır sure sonra kuruntu olacak bana neden söylemeden kavgası cıkacak guven sarsılacak
Yok işte bu yazdığın profil ben değilim. Sevgilim ya da eşim yemeğe gitti haber vermedi veremedi ama gitti iyi vakit geçirdi diye “ bensiz yapılan her aktivite aldatmadır” ya da “ben kuruntu yaparım” kafasında bi kız değilim. Ama sana şurda katılıyorum toplumda eşler sevgililer birbirine alan açmıyor kendi alanında aldatıyordur kafası varya bir adım öte gitmez bu ilişki gidiyorsa toksik ilişkindir net…..
iyi günler tartısacak durumda ınan degılım
Kalemin yetmez tartışmaya ki bu bir tartışma değil senin tezi çürütme dersi idi. İyi günler dostum
ego kasmaya devam et :) sen gızlemeye devam et aynı durumu yasamadan ölme ınsallah :) daha da yazmam
Kuyruk acınla bana da sarma. Aldatılmak seni haklı yapmaz. Birazda kendine bak bi sor bakalım ne yaptım diye 🙄
Sevgilim olduğunu da nerden çıkardın ş*zo ya
:):) ılk yortmuna bak babasız
Genel konuştum ortalık 😅😅😅
Söylerim herhalde benim burası ile bir sorunum yok.
Hayır söylemem... Sevgilim olursa ben de sık sık girmezdim galiba buraya ve sevgiliye söylememe gereğim bazen uygunsuz içerikli sorular, görüşler var o yüzden...
Söylerim kapat dediği an kapatırım sultan sülümanım istesin yeter ki
haydaa Çarşı karışır hemşerim :)
@Karnıyarıkvecacık yok yav niye karışsın 😂
Kesinlikle söylerim. Gizli kapaklı işlere gerek yok.
ben çok kullanmıyorum öylesine takılıyorum en çok aktif olduğum facebook
söylemezdim burada olduğumu gereksiz bir site zaten trol arttı silerim yakında
Bu siteden bulursam kendisinin de bu siteyi kullandığını bildiğim için sorun olmaz :)
Manita yaptigimda silerim
Güven ön planda, tabikide paylaşırım
sevgiliyi bu siteden bulcam zaten
Çünkü sosyal medya hesapları mi kaldırdı sosyal medya ile zaman geçirmemi istemiyor
Söylerim kendisine 😅
Sevgilim olduğunda hesabı siteyi komple silerim
Bir ilişkim olduğu zaman tamamen silerim burayı.
evet söylerim..
Söylerim çünkü yanlış bir şey yapmıyorum.
Tabiki söylerdim ama sevgilim Yok.
Sevgilim olsa silerim
O zaman hâla kullanıyorsam söylerim
Hiç sevgilim olmadı, olsaydı söylerdim
Dedim boşuna zamanını oralarda harcama dedi😂
Olsada söylesek
Sevgilimden hiçbir şey gizlemem
Söylerim
Soylemem
sevgili ne içiliyor mu
Söylemem 😂😂
evet söylerim