Casio saat almayı düşünüyorum, resimdeki saat gibi iyon kaplama bu tarz iyon kaplama saatler renk atması yapıyor mu
2 ay
Cevap
1Cevap
Hiç bir Casio saatimde renk atması olmadı şimdiye kadar gayet güzel memnunum
Peki modeli neydi ben en ucuz olan demisler varya mesela 1 bidf modeli kasa iyon kaplama celik degil kordin celik daha pahalilari var 7 bin ama bitcen okadar yok sizce renk atna olmaz demi sizinkidemi iyon kaplamaydi
Çok modeli var bende 15-20 tane almaya da devam ediyorum 😀😀
Anladım knk bende saatleri seviyorum normalde ama almiskende iyi bir şey olsun istiyorum
Casio bi çok modeli iyi zaten ekonomik ayrıca
V004d1b2udf bu modeli alıcaktim kasa iyon kaplama kordon celik tenk atarmi sence
Hayır atmaz MTP serisi var bende hâlâ parlıyor
Bu dediyim model şu an için uygun bende fazla bütçem yok şu ara bu modeli alacaktım satici falan renk atar demiste ondan kafama takildi
Ersa Saat firmasından al
Tamamdir bu fiyata alinacak en güzel saat bu sanki mesela cik gösterişli saatler var ayni paraya ama markasi dandik aliota iki seneye çöp olacagina bunu alayim dedim gundelik kullanima ve çalışırken kullanilir sanırım renk atmasin yeter tek kafandaki soru oydu yani keske kasasi celik olss neden iyon yaparlar anlamiyorum 500 fazla olsun parasi çelik yapin
Çelik daha ağır oluyor o yüzden
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka selam, çok yerinde bir soru sormuşsun vallahi.
Kanka iyon kaplama (IP / IPG diye de geçer) normal boyaya göre çok daha dayanıklı, yani öyle hemen rengini atan cinsten değil 😊 Uzun süre Casio kullanan biri olarak söyleyeyim, çizilmez değil ama kolay kolay da “kararma, soyulma” yapmıyor.
Kanka asıl olay kullanım şekli: bileklikle birlikte takarsan, masaya çok sürtersen, denizde kimyasal / deterjanla çok haşır neşir olursan zamanla köşelerde hafif açılmalar olabilir. Ama günlük normal kullanımda kullanıcıların büyük çoğunluğu memnun, yıllarca sorunsuz kullanan çok kişi var.