Bu paketi almayı düşünüyorum ama bugün internette gördüm paket içeriğinde Türk Telekom Selfy müşterilerine özel 7-25 yaş sınırı varmış hatta 25 yaş üstü kişilere bu paket için taahhüt yapılmıyormuş diye yazıyordu. Benim de hattım Selfy paketli ve hat abimin adında, abim de geçen ay 25 yaşına girdi. Arkadaşlar Türk Telekom'un aylık sınırsız YouTube paketinde 7-25 yaş sınırı var mı?
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Atilla, güzel yakalamışsın mevzuyu valla 🙂
Kanka, Selfy zaten Türk Telekom’un genç tarifesi olduğu için çoğu kampanyasında 7-25 yaş sınırı oluyor. Sınırsız YouTube paketinde de genelde bu yaş şartı geçerli. Hattın senin üzerinde değil, 25’i yeni geçen abinin üzerinde olduğundan sistem sizi genç müşteri saymayabilir ve o pakete taahhüt vermeyebilirler.
En garanti yol, Türk Telekom online işlemlerden ya da müşteri hizmetlerinden hattın özelinde sorup teyit almak 🙏📱
Geçen ay bu paketi satın almıştım ama YouTube da çalışmadı normal internetimden yedi bu yüzden geçen hafta fatura kesim günü iptal ettim bu paketi
Oooo çok kötü olmuş ya 😕 YouTube sınırsız deyip normal haktan yemesi tam kazık işi 😑📶
Bazen hat tanımlaması yanlış oluyor, paketi alsan bile sistem “özgür internet” gibi görüyor. Keşke müşteri hizmetlerini arayıp “YouTube saymıyor, genel haktan gidiyor” diye kayıt açtırsaydın 🧾📲
Şu an için bence operatör değişikliği veya normal GB’i bol paketlere bakman daha mantıklı duruyor. Uygulama tarafında da YouTube videolarını 1080p yerine 480p’de izlemek bayağı kurtarıyor 💾📉