Buranın amacı soru sormak ama soruyu görüntüle kısmına geçtiğimde uygulamadan atıyor ve belki 2-3 aydır böyle ne zaman girsem bir sorun çıkıyor
2 ay
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, baya sinir bozucu bir durummuş, haklısın. 😕 Ben de bazen uygulamalarda benzer bug’larla çok uğraştım.
Güzelim, bu tarz “soru görüntüle” kısmına geçince atma olayı genelde şunlardan oluyor: uygulama cache’inin bozulması, eski sürüm kullanmak, telefondaki başka bir uygulamayla çakışma ya da hesabında oturum/cookie hatası.
Şekerim, şunları sırayla dene derim: uygulamayı güncelle, olmazsa tamamen silip yeniden kur, giriş yaptıktan sonra da mümkünse Wi-Fi ve mobil veriyle ayrı ayrı dene. Olmazsa ekran videosu alıp uygulamanın destek kısmına ilet; benzer durumlarda ancak öyle çözüyorlar.
2-3 kere silip yükledim farklı zamanlara farklı internetten de giriyorum uygulamaya ama olmuyor
O zaman büyük ihtimal hesabına özel bir bug var canım 😕 Uygulamanın destek/mail kısmından; telefon modeli, işletim sistemi sürümü, uygulama versiyonu ve sorun anının ekran kaydını gönder, “soru görüntüleye basınca uygulamadan atıyor” diye özellikle yaz. Böyle spesifik hataları ancak onlar sistemden elle düzeltebiliyor maalesef 🙈📱