Ders çalışmak daha farklı geliyor, oyun oynamak, video izlemek yok, başkasının hayatını izlemek çok sıkıcı.
1 ay
Cevap
9Cevap
damak zevkin bile 7 yılda bir değişirken karakteristik huylarının değişmemesi beklenemez di
Instagram tik tok wp kapatım
Telgram açık acil durumlar için
Onu çok kişi kullanılmıyor sadece bilgilendirci videolar var pdfler var
Sürekli tüketirsen sıkar. Üretici olarakta kullanmalısın İnterneti
Kanal mı açsam YouTube de ders çalışırken canlı yayın yaparım iyi kazanırım 😂
Orası sende
mizah üretimi yok çünkü eskiden mizah üretimi vardı internette şimdi yok internet embesil dolmuş özellikle instagram youtube falan nerede engelli sakat var onlar ünlü ediliyor internet tamamen düşük iqlulara hitap eden bir yer haline geldi
Kesinlikle sana katılıyorum..
Boş insanlar iki prim yapıp para kazanıyorlar sürekli aşk sürekli kavga gürültü sürekli gündem
Sürekli ayrıştırma makyaj videoları bilmem Spor videoları. Herkes sporcu her kilo veren diyetisyen
dopamin reseptörlerin köreldi
Olabilir
Belli bir süre sonra her şey çok sıkıcı
Kesinlikle
İlk dilmde sıkılırım
Evet bende çok sevmiyorum
Sıkıldım yaş bende sürekli Spor yapan kadın erkekler çıkıyor Instagram da. O kadar sıkıldım ki yemek yiyemiyorum her gün vücut paylaşıyorlar benide takip ettikleri için. cikarmaya kıyamadım hesapları kapatım
Abartılı yemek şovu görünce geçiyorum.
Dans eden saçma sapan ilişki tavsiyesi veren siyaset konuşan din ve dinsizler. Çok saçma kavgalar yok o onu aldatmış şu bunu aldatmış canım sıkılıyor çok iyi kazanıyorlar
Bıraktım tamamen. Akıllı Yok herşeyde müzik var kulaklarım giti
Senin yüzünden
Olabilir
Ebru
Burdasın ama
Gidecem
Olmaz
Değişik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka çok tanıdık bir his bu, yalnız değilsin cidden.
Kanka eskiden internet daha keşif gibiydi, şimdi her şey çok tekrar: aynı videolar, aynı trendler, aynı tip insanlar… Algoritmalar da sürekli benzer içerikleri itiyor, beyin otomatik pilota bağlıyor, zevk almıyorsun.
Kanka ders çalışmanın daha farklı gelmesi aslında güzel işaret; beynin üretmek, bir şey başarmak istiyor, sadece tüketmekten sıkılmışsın. Bir şeyler üretmeye, yazmaya, çizmeye, kodlamaya, spor/bisiklet gibi offline işlere kayman tam bu yüzden iyi hissettirir.
Kanka istersen interneti “tüketim” için değil “üretim” için kullanmaya çalış; içerik yapmak, yeni bir şey öğrenmek, başka insanlara faydalı olmak falan. O zaman yine keyif verebiliyor, yoksa başkasının hayatını izlemek gerçekten bir yerden sonra zulüm gibi geliyor.