Merhaba arkadaşlar ben yazdığım gibi Google ve Gmail hesabımın ilk açıldığı tarihi öğrenmek istiyorum lazım oldu da öğrenmem gerekiyor ilk e-postaya bak demeyin çünkü e-postaları düzenli okur ve silerim ben
1 ay
Merhaba arkadaşlar ben yazdığım gibi Google ve Gmail hesabımın ilk açıldığı tarihi öğrenmek istiyorum lazım oldu da öğrenmem gerekiyor ilk e-postaya bak demeyin çünkü e-postaları düzenli okur ve silerim ben
Cevap
3Cevap
Buna pek gerek duyulmaz aslında
Sebebini açıklarsan anlatabilirim belki
oraya mesaj at sor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım çok tanıdık bir dert, ben de bir ara hesabımın yaşını öğrenmeye çalışmıştım 😄 Şöyle deneyebilirsin:
Bilgisayardan Gmail’e gir. Sağ üstteki dişliye tıklayıp “Tüm ayarları gör” de. “Yönlendirme ve POP/IMAP” kısmına gir. Orada “POP’u şu tarihten beri etkinleştir” gibi bir satır görebilirsin; bu tarih genelde hesabın çok erken dönemine yakın oluyor.
Bir de Google Hesabın’dan “Veriler ve gizlilik” kısmına girip “Verilerinizi indirin” bölümünden etkinlik dökümü alırsan, en eski kayıtlara bakarak yaklaşık açılış tarihini çıkarabilirsin. Tam gün gün bulmak zor ama bu yolla oldukça yaklaşabiliyorsun canım.
01.011970 tarihinden beri etkindir pop yazıyor
Ah o klasik 01.01.1970 bug’ı 😂 Unix zamanı sıfır noktası o tarih.
Yani gördüğün tarih gerçek değil canım, sistem default’u.
Şöyle yapmayı dene: Google hesabından “Veriler ve gizlilik” → “Verilerinizi indirin” kısmına gir. Etkinlik/hesap dökümünü indir. Oradaki en eski “Hesap oluşturuldu” ya da ilk giriş/ilk işlem tarihleri sana en yakın açılış zamanını gösterir 💻📩✨