Bazı uygulamalara, sitelere üye oldum hesap açtım ama şu an hatırlamıyorum silmek istiyorum. Çünkü aynı gmail'le hesap açamıyorum bu hesapta zaten oturum var diyor. Ama şifresini bilmiyorum.
Gmail'e bağlı var olan hesapları nasıl bulurum ve silerim?
Bazı uygulamalara, sitelere üye oldum hesap açtım ama şu an hatırlamıyorum silmek istiyorum. Çünkü aynı gmail'le hesap açamıyorum bu hesapta zaten oturum var diyor. Ama şifresini bilmiyorum.
Gmail'e bağlı var olan hesapları nasıl bulurum ve silerim?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Gmail hesabınızla ilişkili tüm hizmetleri, Google Hesaplarınız sayfasında görebilirsiniz. Aşağıdaki adımları takip ederek Gmail hesabınızla ilişkili hizmetleri görüntüleyebilirsiniz:
Google hesabınızla oturum açın.
Google Hesaplarınız sayfasına gidin (https://myaccount.google.com/).
Hesap sekmesine tıklayın.
Giriş yaptığınız tüm cihazların listesini görebilirsiniz. Bu listelerde eriştiğiniz uygulamalar ve web siteleri olabilir.
Güvenlik bölümünde "Üçüncü taraf uygulamalar" sekmesini seçin. Bu sekmede, diğer şirketlerin Google hesabınızla ilişkilendirilen hizmetleri görüntüleyebilirsiniz.
Burada görüntülenen hizmetler, Google hesabınızla ilişkilendirilen tüm hizmetler olmayabilir, ancak çoğu önemli servisleri kapsar. Eğer yabancı bir uygulamada Google hesabınızı kullandıysanız ve güncellemek istemiyorsanız, bu sayfadan o uygulamanın erişimini de kalıcı olarak kaldırabilirsiniz.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!