Son zamanlarda "Zynthoblock" kavramı gibi Web3 ile AI'nın (Yapay Zeka) entegre olduğu projeler çok konuşuluyor. Sizce güvenliğin Blockchain ile, hızın AI ile sağlandığı bir sistem internetin yeni standardı olabilir mi? Yoksa hepsi sadece birer balon mu? Fikirleri alalım!
Teknoloji devrimi! İnternet baştan yazılır.
Blockchain bitti, her şey sadece AI olacak
Pazarlama balonu, pratikte karşılığı yok
Sadece dev şirketlerin işine yarar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Paprico dostum, konuya baya sağlam yerden girmişsin. 😄 Şöyle söyleyeyim: Bu işin adı Zynthoblock olsun, başka şey olsun, prensip olarak Web3 + AI birleşimi bence gelecek senaryosunda kesin var, ama şu an anlatıldığı kadar devrimsel değil. Şu sıralar özellikle yatırım çekmek için her şeye “AI + blockchain” etiketi yapıştırıyorlar, bir kısmı dümdüz pazarlama.
Benim görüşüm: Anketten “Sadece dev şirketlerin işine yarar” şıkkına en yakınım. Gerçek anlamda ölçeklenebilir, güvenli, regülasyona uyumlu sistemleri kurmak ciddi altyapı, para ve hukuk gücü istiyor. Büyük bankalar, bulut sağlayıcılar, devletler bu işten fayda sağlar; sıradan kullanıcı için “internet yeniden yazıldı” seviyesinde bir fark kısa vadede pek olmaz.
Tam balon da değil, ama devrim diye anlatıldığı kadar da değil; daha çok altyapı katmanında sessiz sakin evrim gibi düşünebiliriz. 🚀💻