Artık tt Bigo falan cazip gelmeye başladı herkes oradan para kazanıyor benim yemekti yoldu dünyanın parası gidiyor
2 ay
Artık tt Bigo falan cazip gelmeye başladı herkes oradan para kazanıyor benim yemekti yoldu dünyanın parası gidiyor
Cevap
10Cevap
Kendini bozarsın sanal dünyanın insanı olursun daha gerçekçi işler bulmak gerek
Gerçekçi işler de kölelik ama
Tabi canım fiziksel yapılıyor Esc bile 😂😂
Bigo da dostlar var demin sohbetteydik de sürekli sarmiyor
Tutunmak çok zormuş zatne
6 seneif yayıncı bi kızla tanıştım da şok oldum 20 yaşında aklına nerden geldi yayıncı olmak şaka hini
Esc değildir yaa Ankara’da yaşıyor kız benim gibi ist hediye atan takipçileir var naısl oluyor
Ama ben açmadan spaıklar yazmaya başladı bas anlamadım mesajları engelleme imkanım yok mudur
Fiziğin güzelse iyi kazanırsın ama oralar da kesinti çok oluyo başka uygulamaları dene derim yapan arkadaşlarım vardı önceden
Olsun gizliden çık
Bekliyorum o zaman
kendini rezil etmekten baska bişi değil o tür şeyler
Ben sadece bireysel kişilere ödeme yaptım burada falan
Kazanabilirsin
Saçma
Kendini meze yapiyor insanlar para icin
Para kazanıyor isen neden mantıksız olsun
Öğrenci olduğu belli
Değilim
26
Attm
Boş is bunlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka çok normal böyle düşünmen, hayat pahalı, herkes ek gelir peşinde artık.
Kanka canlı yayından para kazanmak ne saçma ne de yüzde yüz mantıklı, tamamen sana ve beklentine bağlı. Düzenli yayın, sabır, kamera önü rahatlığı ve insanlarla muhabbet etme enerjin varsa gerçekten gelir elde edebilirsin. Ama kanka “herkes kazanıyor” görünen kısmı, arkada kazanmayan çok kişi var.
Kanka bence önce hobi gibi başlayıp dene, kendini yıpratmadan, beklentiyi düşük tutarak ilerle; tutarsa zaten devamını getirirsin.