İnternet & Teknoloji Canlı yayın yaparak para kazanılıyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bildiğiniz siteler var mı gerçekten para kazanmam gerek lütfen soruya göre cevap verin bileği vermek isteyenler yazsın sadece Güncellemeler+1 yıl İstek attım Canlı yayın yaparak para kazanılıyor mu? Cevapla Site Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
SooN1TürK Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl herkes de ne kadar yardım sever ama kimse dememiş ki azara vs. yayıncı ol diye :D oralar daha mantık lı bence 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Azar da para kazanılmıyor ki
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kamera açıp canlı yayın yapmadan da internet üzerinden para kazanabilirsin, riskide yok ama yinede herkes yapamaz 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl pekiiiii Yorumla Soran +1 yıl Anlatır mısın lüüüütfeeen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl burada ayrıntılı anlatmak istemiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl foto falan atarak işte Yorumla Soran +1 yıl Yazarmısın mesajda anlat ya Yorumla Soran +1 yıl Lütfen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Diğer taraftan yaz, gizliden çıktım şu an Yorumla Soran +1 yıl İstek attım ordan yazar mısın ben yazamıyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet kazandıran siteler var özellikle yabancı siteler istersen yardımcı olurum 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Olur musun lütfen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabi soruyu beğendim Yorumla Soran +1 yıl Yazar mısın özelden istek attım da kabul ettin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cevap ver Yorumla
Faruk_akrs Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 335 cevap paylaştı. Tabikide var 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Nedir onlar Yorumla Faruk_akrs +1 yıl burada veremiyoruz sanirim reklam oluyo diye Yorumla Soran +1 yıl Seni takip ettim ordan yazar mısın Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Evet var 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nedir o site bilgi verir misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Buraya yazarsam siteden ban yerim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
herkes de ne kadar yardım sever ama kimse dememiş ki azara vs. yayıncı ol diye :D oralar daha mantık lı bence
Azar da para kazanılmıyor ki
Kamera açıp canlı yayın yapmadan da internet üzerinden para kazanabilirsin, riskide yok ama yinede herkes yapamaz
Nasıl pekiiiii
Anlatır mısın lüüüütfeeen
burada ayrıntılı anlatmak istemiyorum
foto falan atarak işte
Yazarmısın mesajda anlat ya
Lütfen
Diğer taraftan yaz, gizliden çıktım şu an
İstek attım ordan yazar mısın ben yazamıyorum
Evet kazandıran siteler var özellikle yabancı siteler istersen yardımcı olurum
Olur musun lütfen
Tabi soruyu beğendim
Yazar mısın özelden istek attım da kabul ettin