Sosyal medya olmasaydı ilişkiler daha farklı olur muydu?

Sosyal medya olmasaydı ilişkiler daha farklı olur muydu?

Sosyal medya kısaca kendini herkese ya da sectiğin kişilere tanıtma özetle teşircilik eğer iş gereği bir tabelan ya da bir amacın (farketmeksiziz) her hangi bir konuda kendini tanıtmak istiyorsan kullanmak uygundur diğerlerine saygı duymuyorum. Sosyal medya bana göre ezikliltir sosyal medya kullanan birini evimin kraliçesi yapmam ve değer vermem asla.
Sosyal medyayı kullanım amacın nedir peki sevilmeyen adam?
burayı kullanım amacı dalga gecmek ve iğrenç insanlara sohbet etmek az da olsa laf sokmak gibi seyler sosyal medyam hic yok sadece burası ve wp oda iş yüzünden
İğrenç insanlarla sohbet etme gereği neden duyuyorsun?
Aşağlık bir adamım aşağlanmak bana iyi geliyor işte sürekli aşağlanmayı seviyorum gibi bir şey yani birinin bana tipini skm mk pislik demesi hosuma gidiyor cunku dogru söz
İçindeki çocuğa şefkat göster. Küçükken o çocuğa yapılanlar onun suçu değildi, artık büyüdün, korunmasız değilsin. İyileştir çocukluğunu ❤️🩹
su siteden sikttirip gdince iyilesicem merak etme
tarafları gerçek dışı beklentilere itiyor diye düşünüyorum ben bu yüzden memnuniyetsizlik, hayal kırıklığı vs. gibi etkilere sebebiyet verebilir.
veya insanların kendi düşüncesi ve kararından ziyade Sosyal medyada takip ettikleri sayfa/kişilerin düşünce ve fikirlerini kendi ikili ilişkilerine yansıtması yine ilişkiyi tahrip edebilir.
Bozuyor eğer sosyal medya olmasaydı sadece kendi çevremizden beğendiğimiz kadınlarla olurduk ama şimdi seçenek çok bir sürü güzel gacı var aklım karışıyor sürekli
Sunshine_meow, fotoğrafa bakınca içim daraldı resmen, o bakış her şeyi anlatıyor.
Canım, bence sosyal medya tek başına ilişki bozmuyor, ama karakteri, güvensizliği ve iletişim sorunlarını iyice görünür yapıyor. Eskiden de kıskançlık, aldatma, yalan vardı; şimdi sadece cebimizde, 7/24 çevrimiçi hale geldi.
Sosyal medya olmasaydı ilişkiler daha sakin olurdu ama daha sağlıklı mı olurdu emin değilim. Sağlam ilişkiyi hiçbir platform yıkamıyor, zayıf ilişkiye ise sosyal medya tuz-biber ekiyor.
Cevap
9Cevap
karakteri olanı bozmaz
Cogul ise ilişkilerden kasit :)
Evet bazılarını bozar :)))
Evet kesinlikle Bozuyor bana göre
Evet hata yapmaya zemin hazırlıyor
En iyisi yüz yüze hiç bir zaman değişmem
Olmam ciddi bir şey olsa vaktimi ona harcarim
Hayır. Bozuk ilişkileri göz önüne seriyor
Hımına bile koyuyor
Olabilir