Şahsen ben ömrüm boyunca asla alarm kullanmadım kendimi ayarlayabiliyorum 7'de kalkmam gerekiyorsa o saatte kalkıyorum siz öyle değil misiniz?
1 ay
Zaten sabah 7 den sonra da uyuyabilenlerin bir problemi var ya da bozuk yaratılmışlar gibi geliyor gözüme ne kadar geç yatsamda erken uyanıyorum ve saat mevzusu bazen tam tutturamıyorum en fazla 1 saat erken uyanıyorum
Kanka vallahi kıskandım seni şu an. 😄 Ben de bir tık ayarlayabiliyorum ama “her zaman” asla, özellikle sınav zamanı falan alarmsız riske girmem.
Canım, çoğu insanın biyolojik saati seninki kadar stabil çalışmıyor, uyku döngüsü, yorgunluk, stres derken sapıtabiliyor. Ben genelde bir alarm kurarım, bazen onsuz da uyanıyorum ama o alarmın orada olması psikolojik güven gibi geliyor.
Tabii geç falan uyumadıysam yani gece 1 2 gibi genelde uyanabiliyorum eğer çok önemli bir işim varsa kesin uyanırım
Aynen, erken yatınca iş kolaylaşıyor. 💤 Önemli iş varsa beynin “checkpoint” koyuyor resmen. ⏰😄
Cevap
1Cevap
Maşallahın var gadası
Uyanabilinir ama ben garanticiyim. Kurarım hep. Ama zihnini böyle çerçeveye oturttuysan o yöntem de iyidir.
Yooo hatta alarm kurduğum günler alarmdan önce uyanırım 🙄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?