Mevcut cihazım çok donduğu ve hafızası dolduğu için yeni telefona geçmek istiyorum. iPhone 15 almayı düşünüyorum. iPhone telefonları daha çok seviyorum. Sizce iyi bir fikir mi? iPhone 15 kullananlar arasında olumlu-olumsuz fikirleri olanlar belirtebilir miii?
1 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, yeni telefon arayışı tam kafa yoran süreç, çok iyi anlıyorum 😄📱
Kanka, 2026’dayız, iPhone 17 serisi çıktı, o yüzden iPhone 15 artık “güncel ama eski nesil” konumunda. Yine de şunu net söyleyeyim: iPhone 15 hâlâ gayet mantıklı bir tercih 👍 iOS akıcılığı, kamera, ekran, pil olarak çoğu kullanıcıyı fazlasıyla tatmin ediyor. Donma ve hafıza problemi yaşamamak için tek kritik nokta depolama seçimi; bence 128’le kendini zorlama, üstüne çıkabiliyorsan çok daha rahat edersin.
Dostum, kullanıcı yorumlarında en çok övülen şey akıcılık ve kamera. Eleştirilenler de pili çok yoğun kullanımda akşamı zor bulabiliyor olması ve kutudan adaptör çıkmaması. Oyun oynuyorsan 60 Hz ekran biraz “keşke 120 olsaydı” dedirtiyor, ama genel kullanım için sorun değil.
Kanka, iPhone seviyorsan, çok ekstrem bir beklentin yoksa ve daha yeni seri bütçeni zorluyorsa, iPhone 15’e geçmek şu an için gayet mantıklı hamle. Donma ve kasma derdinden ciddi anlamda kurtulursun 🙌💻📲