Güncellemeler
2 ay
Yapay zeka hakkımda ne düşünüyosunuz

Her neslin kendine göre sorunları var bizim neslimizde de sosyal medya zorbalığı ya da kandırmaları oluştu bu yasa yeterli olur mu sizce? Bence daha kapsamlı detaylı önlem alınmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
yetmez
Ne olsun
Bu çözüm değil ülkenin refah seviyesini düzeltmeleri lazım. Ekonomi çöküyor, ahlak çöküyor
Evet ekonomide çok önemli bide diziler sabah programları
Çözüm değil 15 yaş altına yasak olması 16-17 çok mu normal
Oda doğru ama yinede gerekliydi
hadi sosyal medyadakini engelledin, okullardaki zorbaliklari nasil engelleyecekler? fiziki ve sozlu cok zorbalik var, cocuklar bile acimasiz yetisiyor.
Haklsın ama bu bi. adım bence ilerisi gelmelidir oyunlarda izlenen dizilerde bunları hep tek tek düzenlenmeli
etrafta neyi degistirirsen degistir her sey insanin icinde bitiyor. duzgun egitim, dogru denetim cocuklar icin cok onemli. anne babalar o kadar ilgisiz ki cocugun belki gercekten psikolojik bir rahatsizligi olsa fark etmeyecekler ve suc ilgilenilmeyen cocuga kalacak. cogu ebeveyn cocugunu yapip sokaga saliyor, o ne yapiyor bu ne yapiyor diye ozenen kendi olmak yerine baskasi olmaya calisan cocuklarla dolu her yer.
Ya tamam ama eskiden bizi de anamız babamz atardı sokağa ama o sokaktaki abiler bakkallar hep bizi eğitirdi doğruyu yanlışı gösterirdi bizde öyle çevreyle yer şir dik iyi bi. Çevre vardı şimdi kime güvenipte çocuğunun teslim edersin ki hiç kimseye neden çevre bozuldu ekranlar bozuldu
valla nedenini bilemeyecegim ama keske duzeltebilsek ama gunden gune daha da kotu oluyor her sey. artik cocuklar katil oluyor, daha ne olabilir ki bile diyemiyorum daha beteri bile olur. buradan geriye donus cok zor, olaylar bireysel degil toplumsal ilerliyor artik. toplumu nasil duzelteceksin ki bir anda..
Bunun tek çıkışı var özümüze dönmek bizim tarihimiz gemişimiz kökümüz sağlam ne zaman batıya döndük o günden beri başmz çıkmıyo boktan
Üstelik çocuklar ı da araştır batıda yaşılan şeyleri taklit ediyolar batıda katliam çok oluyo ama bizim insanmzn kökünden öyle şeyler yok
zannetmiyorum, siddet eskiden de cok yaygindi
Nasl yaygındı
disarida degilse de evlerde yaygindi. aile icinde siddet.
Eskiden büyük küçük vardı şimdi saygısız toplum büyüyor bu olaylar bundan dolayı artıyo nesillerimizin batıya değilde kendimize yönlendirsek düzeliriz
büyüyenler kadar eski nesilin de saygı konusunda eksik olduğunu düşünüyorum. koşulsuz saygı mümkün değil.
Bi istersen konusalm mı
Doğru eskiden de bazı saygısızlıklar vardır olabilir bu her dönemde ama inanın bu çağ kadar saygısızlık olmamıştr
çünkü bir sorun varsa genelde katlanarak artar cunku kimse çözmeye meyilli degil. eski nesillerin inadi cok. ozellikle anne babalarda da cocugun bireylesmesine engel var. cocuk kendi hobilerini kisiligini kesfedemedigi icin baskilandigi icin bir noktada ya arkadas ortamina girip ovgu almak icin sacma sapan isler yapiyor ya da icine kapaniyor.
Doğru konuda eksiklikler var eskiler de haklısın ama toplumsal olarak hep kötü sey konuşulmaz saklanırdı kötülük bu kadar yayılmazdk yayılınca normalleşiyor
artik insanlar tutamiyor iste. huzur istiyor. dogru yolu belki de bu degil ama tamamen etki tepki olayi. eski nesil yeniyi etkiliyor e bu nesil de sonrakileri etkileyecek. hicbiri birbirinden bagimsiz degil
Doğru evet de neden bu kadar batıya düşkünlüğümüz var üstelik batının tarihi 50 yıllık bizim 3 bin yollık tarihimiz var çine bak adamlar eskileri yaşatıyo biz neden utanıyoruz gemişimiz bu kadar parlakken
tamamen kendi icinde kendi kulturunde yasamak da dogru degil bence. gelismek icin etrafimiza bakip bir seyler almaliyiz zaten. sadece iyi ve kotu seyleri ayirmak lazim.
İşte toplum ayırmıyo ayırmadan herşeyi alıyor sorgulama dan