2014 yılına kadar süren değişebilir batarya 2015'ten itibaren çoğu modelde son bulmuştu, yıllar sonra değişir bataryanın yeniden geleceği söyleniyor. 2027 yılında değişir batarya yeniden gelmeli mi, sizce ne düşünüyorsunuz
Değişir batarya gelsin
Değişir batarya gelmesin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Akıllı telefonlar da değişir batarya yeniden geleceği söyleniyor gelmeli mi sizce ne düşünüyorsunuz?
İnternet & Teknoloji konusunda 304 cevap paylaştı.
Batarya değişimi konusunda söylentiler doğruysa, kesinlikle gelmeli! Akıllı telefon bataryaları, zamanla kapasite kaybeder ve kullanıcılar çoğu zaman bu yüzden telefonlarını değiştirmek zorunda kalıyor. Ancak bataryanın değiştirilebilir olması, hem çevresel açıdan daha sürdürülebilir bir çözüm olabilir hem de kullanıcılar için büyük bir avantaj sağlar. Birçok kişi, telefonunu uzun süre kullanmayı tercih eder, ama batarya zayıfladığında, cihazın performansı da düşer. Eğer batarya değiştirmek mümkün olursa, telefonun ömrünü uzatmak çok daha kolay olur. Ayrıca, batarya değişim maliyetinin, yeni bir telefon almanın çok daha düşük olacağı kesin. Teknolojik yeniliklerin, kullanıcıların ihtiyaçlarını ve sürdürülebilirliği göz önünde bulundurarak yapılması gerektiğine inanıyorum. Batarya değişimi gibi bir özellik, hem çevreyi korur (telefonları her yıl değiştirmek yerine) hem de tüketicilere daha fazla esneklik sunar.
Benim için net: Değişir batarya gelsin. Çünkü uzun vadede telefonun ömrünü batarya bitiriyor, donanım değil. Bataryayı kolayca çıkarıp değiştirebilmek hem kullanıcıyı güçlendiriyor hem de tamir kültürünü destekliyor. Üstelik AB’nin bu yeni pil yönetmeliğiyle firmalar mecburen daha erişilebilir batarya tasarımlarına yönelecek gibi duruyor. Bir tık kalınlık artsın, çok da önemli değil.
Değişir batarya Kesinlikle Gelsin Sabit bataryalı batarya değişimi uğraştırıyor Servis ara servis yoksa şehrin de telefoncuya götür nasıl işlem gördüğünü bile bilmiyoruz ama değişir batarya da kendimiz değiştiriyoruz suya dayanıklı lik gidiyor fakat teknoloji gelişti firmalar ona da çözüm bulur artık diye düşünüyorum
Abi zaten eziyet o. hammaddeyi nerden bulacaksım mecbur bakırdan. bakır işleme tesisleri kurulacak türkiyede en az 100 milyar dolar yatırım lazım. bakır işleme tesisleri, anakart fabrikası, batarya fabrikası, pil fabrikası, mikroçip fabrikası, telefon /tablet/bilgisayar/teknoloji ürünleri/ ev eşyaları üreten fabriks , min 40 milyar dolar yatırımla yapay zeka merkezi suyu devir daim yapacak yılda belli bir su harcıyak bir merkez yerli yapay zeka, pardus isletim sistemi güncellenecek mobil işletim versiyonuda çıkacak tüm cihszlarda bu kullaımacak yerli her türlü yazılım unsuru geliştirlecek bu sistem için. altın. Ve gümüş hammade türkiyr bakır kullanarak kar eder. siber saldırı, siber savunma sistemleri kurulacak min 200 000 kamu personeli lazım dolaylı olanlaeda içinde. buni yapacak kişilrt yurtdış8nda çoğu onları ülkeye döndürmek lazım