Artık şarjın son bulduğu bir teknoloji olur mu ilerde Eğer olursa iyi mi olur kötü mü olur ister miydiniz?
sarjsız telefon
Hayır böyle iyi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Şarjsız telefon diye bir şey olamaz. Sanırım 10 yıl kadar önce TÜBİTAK Bilim ve Teknik dergisinde okumuştum. Şu an mühendisler için sorun tamamen mikro düzeyde çözülüyor. Ancak çözüm pahalı. Öyle ki 10 sene önce bilim insanları bir kaç milimetrelik telefonların tasarımını yapmışlar bile. Ancak şarj için gerekli teknoloji hala büyük olduğu için onu küçültmenin yollarını arıyorlar. Eğer bulurlarsa hem şarj meselesi halloluyor hem de telefon boyutları. Kim bilir? bence çok uzak ihtimal değil.
evet mantıklı bir bakıma
Yapamazlar ancak Hızlı Şarj yaparlar 30dakikada 50-60% dolması gibi (Samsung S5-Note4-s5mini gibi)
Yıllardır gelişmeyen Gelişemeyen tek şey batarya-pil
Kameralar 2-3.2-5-8-12-13-16-20mp hatta 40mp oldu..
İşlemciler 2-4-8 çekirdek oldu..
Ekranlar 4-5-6inch oldu
Batarya neden 3000mah de kaldı niye 5000-7000mAh yok?
vaay be mantıklı :(
İlerde telefon mu kalacak? :D Giyilebilir teknolojiler çok yaygınlaşacak 2025 yılında her 10 kişiden birinin giyilebilir teknolojik cihazlar kullanacağı ön görülürken telefonun hayatta kalması imkansız
o güne dek kim sag kim ölü :D
10 yıl çok büyük bir rakam değil... 2007 de Iphone tanıtıldığında ne kadar şaşırmıştık son nokta bu demiştik ama son nokta yok... insanlık her zaman daha fazlasını yapacaktır
aynen öyle insanlar bilgiye aclar zaten
sen bu soruyu sorunca bende giyilebilir teknolojiler hakkında bir soru sormak istedim www.kizlarsoruyor.com/.../q2419607-6-his-teknolojisini-duydunuz-mu-ilerde-bunun-gibi-giyilebilir video var bir izle sonra elindeki telefona küfür edersin :D
yapabilirler mi bilmiyorum da, yaptıkların da bir sürü kullanıcısı olur onu biliyorum :))
Cevap
6Cevap
ışınlanmayı bile yapacaklar bu gidişle veya geçmişe dönüş
oha ciddi misin
Adamlar bir dk icinde sarji dolan telefon taptilar onuda yaparlar herhalde :-)
insaAllah :)
aynen :D
güneş enerjisi ile çalışan teller yapılabilir belki..
hızlı şarj edilen yapabilir abla
aynen ablam en azından zamandan tasarruf ederiz
vallaha öyle ablaa yaaaa
yapabilirler ama yapmazlar
Nasıl
yapamazlar yaptıklarında şaşırırım olursa yani :D
ya yaparlarsa
B dedim ama kötü fikirde değil :DDD
aynen :D
onuda yaparlar
yapsınlar artık
Hayır böyle iyi