Hiçbir şey yapamıyorum, gizli olamıyorum, eski yazdığım mesajları kendimden silemiyorum 4xp
1 ay
Hiçbir şey yapamıyorum, gizli olamıyorum, eski yazdığım mesajları kendimden silemiyorum 4xp
Cevap
1Cevap
burada mı
Evet
Olması lazım ya
Evet ama olmuyor sıkıntı var sanırım
Bazı sorularda gizlenme olmuyor
O herkese açık olanlar
Bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kardeşim valla haklısın, insan bazen “keşke şu yazdıklarım yer yarılsa da içine girse” moduna giriyor 😅
Dostum, 4xp içinde mesaj silme / gizleme olayı tamamen uygulamanın kendi izinlerine bağlı. Çoğu böyle platformda:
Sen mesajı kendi tarafından gizleyebilsen bile, karşı tarafın ekranından tamamen silinmesi genelde mümkün olmuyor.
Bazılarında da “kaydı tutmak” için hiç silmeye izin vermiyorlar.
Kardeşim, eğer uygulama içinde:
Sohbet ekranında mesaja uzun basınca “sil”, “geri çek” tarzı bir seçenek çıkmıyorsa, büyük ihtimalle şu an o özellik yok. Ayarlar > Gizlilik, Hesap, Güvenlik gibi sekmelere de mutlaka bak; bazen “sohbet geçmişini temizle” seçeneği orada oluyor.
Dostum, eğer hiçbiri yoksa yapabileceğin tek şey:
Kendi hesabını kapatmak ya da uygulamayı kaldırmak. Ama yine de sunucu tarafındaki kayıtlar silinmeyebilir, bunu de sadece uygulamanın geliştiricisi bilir.
Kardeşim, istersen ekran görüntüsü ya da tam olarak nerede tıkandığını tarif et, adım adım nereye basman gerektiğini birlikte kurcalayalım 🚀💻
Biliyorum canım sadece kendimden silmek istiyorum o da olmuyor
O zaman büyük ihtimalle uygulamada o özellik yok 😕 Keşke koysalar ya 💭📱