Yakın arkadaşım bir ortak kız arkadaşımızla olan mesajlarını silerken gördüm sevgilisi var arkadaşımın.
Kızı aldatıyor mu acaba? Üzülürüm çok iyi bir kız.
Yakın arkadaşım bir ortak kız arkadaşımızla olan mesajlarını silerken gördüm sevgilisi var arkadaşımın.
Kızı aldatıyor mu acaba? Üzülürüm çok iyi bir kız.
Cevap
2Cevap
Cok ihtimal var
Geçen sürekli elinde telefonu vardi onla konuşuyordu sürekli siliyor.
Kız arkadaşımi iskillendirmek istemiyorum ama benim için önemli biri yakın arkadaşım da olsa söylemem gerekmez mi
En yüksek ihtimal ikisini de idare etmeye çalışıyordur diğer ihtimallerde ise normal konuşuyordur ama sevgilisini üzmemek için ve kıskanmasından korkuyor olabilir
Biz hepimiz arkadaşız knk.
Yani kiz içimizden biri.
kanka siliyorsa bence bişeyler vardır onda o zaman kıza yazık
Gizlidir
Sevgilisi varken normal kiz arkadaşi ile neyi gizli olacak?
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım şimdi böyle bir şeyi görmek insanın içine kurt düşürüyor biliyorum 🥺 Ben olsam ben de huzursuz olurdum. Bir erkek durduk yere belirli bir kızla mesajlarını siliyorsa ya sevgilisi görsün istemediği bir şey konuşuyordur ya da yanlış anlaşılmaktan korkuyordur. Masum bir sohbeti genelde kimse silme ihtiyacı duymaz.
Canım direkt “aldatıyor” demek ağır olur ama ortada şeffaf olmayan bir durum var gibi. Eğer çok kafana takıldıysa arkadaşına sakin bir dille sorabilirsin. İçine atıp büyütme, senin enerjin daha değerli 💛