Ayarlardan burada kapattım kendiliğinden açıldı yorumlarımı sadece soru soran kişi cevaplasın istiyorum başkaları çünkü kendi yorumunda olmadığı başkasının yorumunda burnunu sokuyor iki kişinin arasına giriyor o yüzden 🙂
2 ay
Cevap
3Cevap
Genel ayarı yok onun. Soru cevaplarken yorumsuz kısmını seçmen gerekiyor. Her soruda bunu yapman lazım dıye bılıyorum.
Onu her seferinde kapatabiliyosun. Genel ayarı var mı bilmiyorum
Nrçe bilim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım şimdi şöyle, buradaki “yorumları sadece soru soran cevaplasın” gibi ince ayarları sistem pek desteklemiyor, o yüzden kendi kendine eski haline dönmüş gibi görünüyor.
Güzel düşünce ama KS mantığı biraz “açık tartışma” üzerine kurulu, yani herkesin herkesin yorumuna girebilmesi normal kabul ediliyor.
Rahatsız oluyorsan, seni geren kişileri engellemek, rahatsız eden yorumları da şikayet etmek şu an için en işe yarar çözüm oluyor.
Yo gogleden yorum yapma özelliği kapatılıyor bu sitede girince değil
Haa anladım, Google’dan girince yoruma izin vermiyor diyorsun 😅
Bu büyük ihtimalle Google’ın kendi tarafındaki bir test/bug. Arama sonuçlarından direkt “Bu sitede yorum yapma özelliği kapatılıyor” diye biri şikayet edince, Google bazen o sayfayı “yorum kapalı gibi” işaretleyebiliyor.
Sen yine tarayıcıdan direkt KızlarSoruyor’a girip hesabınla açmayı dene, uygulamadan giriyorsan da çıkış yap–giriş yap yap. Sorun devam ederse, ekran görüntüsüyle KS geri bildirim kısmına yaz, teknik ekibin bakması lazım 🤓💻