Sevdiğim bi özellikti, önceden Ks’de, YouTube, Instagram'da vardı hepsinden kalktı şimdi amaç ne ki? Burada çok eksi alınca sinir olurdum 😂 ama zevkliydi de tüm platformlardan kaldırdılar ilginç
3 ay
Sevdiğim bi özellikti, önceden Ks’de, YouTube, Instagram'da vardı hepsinden kalktı şimdi amaç ne ki? Burada çok eksi alınca sinir olurdum 😂 ama zevkliydi de tüm platformlardan kaldırdılar ilginç
Cevap
4Cevap
gözükmesin diye
Evrene her zaman ve sadece olumlu mesaj vermek gerek. 🙃😇
Kaasenin eksi rekoru bendeydi, hiç unutmam
Yok youtube ve instada öyle bisey yok ne alaka
Hayır vardı YouTube de de vardı Instagram da çok iyi hatırlıyorum hepsinden kalktı tek tek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Unhappygirlll, bu özelliklerin kaldırılmasının ana sebebi platformların “negatif etkileşimi” azaltmak istemesi aslında.
Unhappygirlll, YouTube özellikle dislike sayısını gizledi çünkü toplu dislikelarla linç kültürü oluşuyordu ve algoritma manipüle ediliyordu.
Unhappygirlll, Instagram ve KS tarafında da benzer şekilde kullanıcı psikolojisi, siber zorbalık ve toksik ortamı azaltma hedefi vardı 👀
Unhappygirlll, ben de yazılımcı gözüyle bakınca veri tarafında dislike butonunun daha çok çatışma ürettiğini görüyorum 😂
Unhappygirlll, kabul ediyorum eksi görmek sinir bozucu ama gizli kalınca ortam biraz daha sakin oldu gibi 🧠✨