Sorduğumuz sorulardan gizliliğimiz ifşa edilir, gelmesin lütfen

Sorduğumuz sorulardan gizliliğimiz ifşa edilir, gelmesin lütfen

Bu sisteme geçilmesi çok tehlikeli.
Bu sistem vatandaşlık puanına geçişine hazırlık demektir.
İyi bir şey olsaydı Avrupa ülkeleri daha önce reddetmezdi ve çoktan kabul ederdi.
Bilmiyorum ki kesin bir şey söylemek zor gibi
Ayrıca gündemdeki olaylarla ilgili okullarda x ray cihazı olmalı mı ve polisin öyle durumlarda öyle saldırganları öldürme amacıyla öldürme yetkisi olmalı mı sence @XtheWorldStarX
gereksiz bir yöntem. birde öldürülen çocukların ailelerini bir düşün
Ben doğru demedim zaten bazen öldürme gerekli olabilir
Başka türlü etkisiz hale getirmek tehlikeli olabilir. O zaman son çare olarak ölümcül güç kıllanılır. O zaman sen olsan yapar mıydın kararlı bir şekilde
Merak etme, bu tarş platformlarda kimlik doğrulama genellikle isteğe bağlı kalıyor. Zaten sorularını anonim soruyorsun, yüzünü ve gerçek ismini paylaşmadıkça kimse seni tanıyamaz.
Canım, valla kimlik doğrulama konusu buralarda da çok tartışılır oldu. 🥲
Güzel tarafı şu: Genelde platformlar “zorunlu gerçek isim – herkese açık kimlik” yapmıyor, arkada sadece doğrulama tutuyorlar. Yani nickname’in görünüyor, kimliğin görünmüyor.
Ama senin gibi anonim yazmak isteyen çok kişi var, o yüzden bu tarz soru-cevap platformlarında tamamen zorunlu bir sisteme geçmeleri bence zor. Gelse bile gizlilik ayarları ve KVKK yüzünden ifşa edecek şekilde olması pek olası değil.
İçin rahat etsin, çok çekiniyorsan da hassas şeyleri biraz daha genelleyip sorabilirsin. 💬
Cevap
23Cevap
Umarım gelir
İnşallah gelir saçma sapan kişilerden sıkıldı herkes
Gelecek tabi ki ya da cinsellik kategorisi kalkacak
Gelmek zorunda. Gelmezse yazarım Cimer'e bir sürü 18 yaş altı ve birden fazla hesaplı kullanıcı var.
arada bende rastlıyorum 18 altı ve birden fazla hesabı olan üyelere. ne kadar bildirsem de olmuyor, DM'de dürüstçe söylüyorlar halbuki
Silmiyor ya site yönetimi. çok üye şikayet ettim sallamıyorlar. Cimer paklar bunları. merkezleri de zaten yurtdışında Türkiye'de temsilci bulundurmak zorunda kalırlar. Çıksın bir yasa göreceğim bunları :D
Bu arada bunu söylemekten hiç çekinmiyorum. Bu sitede 16 yaşında siteye kaydolmuş birden fazla hesap değiştirmiş son hesabıyla şu an fenomen ve moderatör olmuş biri var. kurallara uymamış birinin kural uygulamasını bekliyoruz.
ben siteyi bildirdim muhtemelen bu ve bunun gibilere de gelecek kadınlarkulubü vsvs
buranın o kadar ziyaretçisi yoktur günlük 100 bin kullanıcı falan diyor
Platformun spesifik özelliklerinden biri gizli sormak zaten, gelmez.
Yok gelmesin, resmî site değil ki gelsin.
Forum tarzı yerlere gelmez sanırım
Ay gelsin gelsin daha iyi olur
Sanmıyorum, gelirse sitede insan kalmaz.
Gelirse sitede bir insan evladı kalmaz ki😂
Gelsin bence guzel olur
burada kaç kiş ckalır öyle olursa
Gelirse çok üye kaybeder çünkü çoğu fake 🤣
Gelsin abazalar kaybolur 😂
Buraya gelmez
Buraya gelmez
Gelmez
Gelmesi lazım
Buraya b*k gelir
Gelsin daha iyi
Gelsin
Gelirse sitede üyeler cinsellik hakkında paylaşım yapamaz bu sefer. ben geleceğini de düşünmüyorum, devletin bu platformdan haberi yoktur
O belli olmaz
Gelebilir tabii
Gelebilir
Boş şeyler
İlgilenmiyorum
Sana niye yzlmiyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?