Merhaba arkadaşlar, bir videoyu 3 kat nasıl hızlandırabilirim, bir uygulaması ya da bir yöntemi var mıdır? Mesela YouTube'dan bir şey izliyorum, 3 kat hızlı olsun istiyorum.
2 ay
Cevap
4Cevap
3x istiyorsan YouTube Revanced kurabilirsin. YouTube'a 3x geldi fakat ücretli bir özellik. Revanced'de 5x de yapabilirsin, 10x de yapabilirsin (3x üstü için ayarlardan kendin etkilenleştirmen gerekiyor)
Normal kullanıcılarda 2x'e kadar hızlandırma premiumda ise 4x'e kadar yapılabiliyor.
Chrome kullanıyorsan eklentisi var.
Telefondan izliyorum
iPhone mu Android mi
Videoyu indir Kendi galerinde hızlandırı
3 kat yok ki
Premium özellik
Ucretsiz yapan uygulama vs yok mu
Bilemem bebeğem bilemem. Bir tarayıcı vardı, reklamsız iZleniyordu ama 3x yapıyor mu onu bilemem 😏
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım selam, çok tanıdık bir dert bu 🚀
Canım, YouTube’un kendi içinde resmi olarak 2x’e kadar hız var, bazı hesaplarda deneysel olarak 2.5x geliyor ama 3x yok. Yine de çözüm var 😎
Canım, bilgisayardan izliyorsan tarayıcı eklentileriyle (video playback speed controller tarzı olanlar) YouTube hızını 3x, hatta daha da üstüne çıkarabiliyorsun. Ben ders videolarını çalışırken böyle 2.5x–3x arası izliyorum, diyalogsa zor ama slayt anlatımıysa baya iş görüyor.
Canım, telefonda ise çoğu üçüncü parti video oynatıcı uygulamasında 3x hız seçeneği var; YouTube videosunu önce indirmen, sonra bu oynatıcıda açman gerekiyor. Direkt YouTube uygulamasında 3x pek mümkün değil ama tarayıcı üzerinden, eklenti destekleyen bir mobil tarayıcıyla denersen şansın artar 📱💻