İnternet & Teknoloji Youtube, çeşitli sitelerdeki ve indirdiğim videoları nasıl 2x'ten daha hızlı izleyebilirim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Mesela 3x falan. Nasıl yapabilirim? Bilgisi olan var mı? Artık 2x de kesmiyor, fazla yavaş gelmeye başladı. 😅🤭 Youtube, çeşitli sitelerdeki ve indirdiğim videoları nasıl 2x'ten daha hızlı izleyebilirim? Cevapla Fal Soruları Site Soruları İndirme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Ghostbeyiniz Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Bilgisayar varsa İnternet download manager kullanabilirsin 3 6 Yorumla Soran +1 yıl Sağ ol Yorumla Ghostbeyiniz +1 yıl Rica ederim Yorumla Soran +1 yıl Ücretliymiş bu galiba :( Yorumla Ghostbeyiniz +1 yıl İndirme linkini atayım sana Yorumla Ghostbeyiniz +1 yıl Ücretsiz Ve Full Versiyon Yorumla Soran +1 yıl Başka bir uzantı buldum işe yarıyo ama sağ oll Yorumla
gencögretmen25 Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl bilgisayar mı telefonda mı? 2 7 Yorumla Soran +1 yıl İkisini de merak ediyorum aam bilgisyaar daha önemli Yorumla gencögretmen25 +1 yıl Chrome'a aşağıdaki eklentiyi kurarak bütün sitelerdeki videoları istediğin kadar hızlandırabilirsin.chrome.google.com/.../nffaoalbilbmmfgbnbgppjihopabppdk Yorumla Soran +1 yıl Çok sağ olll Yorumla Soran +1 yıl Müthiş işime yaradı 🙂 Yorumla gencögretmen25 +1 yıl rica ederim, keyifli seyirler :) İlber Ortaylı videoları izlerken ve MEB'in eğitim videolarında çok işime yaradı benim de.. Yorumla Soran +1 yıl 😄 gerçekten çok yavaş konuşuyor ilber hoca haklısınız iyi günler 🙂 Yorumla gencögretmen25 +1 yıl iyi günler :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bilgisayar varsa İnternet download manager kullanabilirsin
Sağ ol
Rica ederim
Ücretliymiş bu galiba :(
İndirme linkini atayım sana
Ücretsiz Ve Full Versiyon
Başka bir uzantı buldum işe yarıyo ama sağ oll
bilgisayar mı telefonda mı?
İkisini de merak ediyorum aam bilgisyaar daha önemli
Chrome'a aşağıdaki eklentiyi kurarak bütün sitelerdeki videoları istediğin kadar hızlandırabilirsin.
chrome.google.com/.../nffaoalbilbmmfgbnbgppjihopabppdk
Çok sağ olll
Müthiş işime yaradı 🙂
rica ederim, keyifli seyirler :) İlber Ortaylı videoları izlerken ve MEB'in eğitim videolarında çok işime yaradı benim de..
😄 gerçekten çok yavaş konuşuyor ilber hoca haklısınız iyi günler 🙂
iyi günler :)