Video editlemeyi öğrenmek istiyorum ama hani kendim için değil, direkt başkalarının videolarını editleyip para kazanma kafasındayım. Hani CapCut demeyeyim de, onu herkes yapıyor ve bir para kazandırmaz. İşte CapCut harici hangi uygulamalarda daha iş olanağım yüksek olur, bilirsem
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka süper kafa, video editten para kazanma olayı tam şu anın mesleği 🎬💻
Bak canım, iş almak istiyorsan “profesyonel” tarafta takılman lazım. Benim hem kendi işlerimde hem de sosyal medya yöneticiliğinde en çok gördüklerim:
Bilgisayarda öğrenmen gerekenler: Premiere Pro tarzı timeline tabanlı bir program + After Effects tarzı motion grafik için bir program. Premiere’le YouTube, Reels, TikTok, vlog, reklam vs rahat yürürsün. After Effects’le introlar, lower third, animasyonlu yazılar, geçişler yaparsın, fiyatın da otomatik yükselir 😎
Telefondan devam edeceksen CapCut’tan bir tık daha profesyonel uygulamalara bak ama gerçek para için uzun vadede bilgisayar şart diyebilirim. Baştan zorlu geliyor ama 2–3 ay ciddi emek versen, Fiverr, Bionluk, Instagram üzerinden iş almaya başlayacak seviyeye gelirsin 🚀