Diziler & Filmler Hangi program sizi kendine çekiyor? fidannts Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Daha nicesi seceneklerde yoksa kendiniz ekrstra yazin ki hepimizin izleyeceği ortak bir sey olsun Babala Konuşanlar Tolgshow Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi program sizi kendine çekiyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,1b cevap paylaştı. Hiç birini izlemiyorum 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 377 cevap paylaştı. tolga show ve konuşanlar da güzel ama şu anda Türkiye'nin ihtiyacı tek kelime ile oğuzhan yani Babalatv 0 0 Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Konuşanlar programı komik falan ama adamın bazen ağzı bozuk ya 😅😅 0 0 Yorumla
burkiii41 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Oğuzhan Uğur Tolga çevik bu ikisine hastayım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hiç birini izlemiyorum
tolga show ve konuşanlar da güzel ama şu anda Türkiye'nin ihtiyacı tek kelime ile oğuzhan yani Babalatv
Konuşanlar programı komik falan ama adamın bazen ağzı bozuk ya 😅😅
Oğuzhan Uğur Tolga çevik bu ikisine hastayım
Programlara pek bakmıyorum
Babala>
Konuşanlar olmadığı kesin 😄
tolgshow
Hiç biri
Babala