Diziler & Filmler 2 ay Hangi program sizi kendine çekiyor? fidannts Takip Et Xper 4 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Daha nicesi seceneklerde yoksa kendiniz ekrstra yazin ki hepimizin izleyeceği ortak bir sey olsun Babala Konuşanlar Tolgshow Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi program sizi kendine çekiyor? Görüş Yaz 10 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
çoktaumurumda Takip Et Yoda Yaş: 53 , eig 99% 2 ay tolga show ve konuşanlar da güzel ama şu anda Türkiye'nin ihtiyacı tek kelime ile oğuzhan yani Babalatv 0 0 Yorumla
Edaaa97 Takip Et Guru Yaş: 25 , eig 100% 2 ay Konuşanlar programı komik falan ama adamın bazen ağzı bozuk ya 😅😅 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay Diziler & Filmler konusunda 6,9b görüş paylaştı. Hiç birini izlemiyorum 0 0 Yorumla
burkiii41 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eig 100% 2 ay Oğuzhan Uğur Tolga çevik bu ikisine hastayım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
7Görüş
tolga show ve konuşanlar da güzel ama şu anda Türkiye'nin ihtiyacı tek kelime ile oğuzhan yani Babalatv
Konuşanlar programı komik falan ama adamın bazen ağzı bozuk ya 😅😅
Hiç birini izlemiyorum
Oğuzhan Uğur Tolga çevik bu ikisine hastayım
Programlara pek bakmıyorum
tolgshow
Hiç biri
Babala
Konuşanlar olmadığı kesin 😄
Babala>