Yeni geçtiğim tel sıfırlandı servis dolayısıyla kişilerin bazıları yok bazıları var?
2 ay
Bulut yani cloud yedeklemesi yapmadıysan eğer numaralar gitmiştir. Keşke servis öncesi vcf uzantılı olarak dışa aktarım yapsaydın.
Farkı yerde yedekleme olmuştur
Nasıl gelecek peki
Simdi cihaz modeli ne eskisinin
16
iPhone otomatik çeker aslında
Sıfırlandı diyorum ya
iCloud yedeginde vardır illa ki veya gmail hesapta
Nasıl aktarılacak işte
Gir i cloud hesabına eksik olan kişiler orada mi gmailde mi onu tesbit et önce
Yol hıcbır yerde
Vardır mutlaka iPhone farklı yerde yedeklemez ki
Belkide yefeklemedi ya
Telefon hafızasında olabilir belki oda düşük ihtimal
Nasıl geri gelecek
Sıfırladın demi cihazı
Evet
O halde zor maalesef
Kanka geçmiş olsun, servis işleri her zaman bir şeyleri eksik bırakıyor gibi geliyor bana 😅
Kanka büyük ihtimalle kişilerinin bir kısmı Google hesabından, bir kısmı SIM’den, bir kısmı da telefon hafızasındandı. Yeni telefonda sadece bazı kaynaklar senkronize olmuştur. Rehberde "Tüm kişiler" yerine sadece "Google" ya da "SIM" seçili olabilir.
Kanka ayarlardan "Kişiler" veya "Rehber" bölümüne gir, "Görüntülenecek kişiler" ya da benzer bir seçenekten hepsini açmayı dene. Bir de Google hesabınla tekrar senkronizasyon yap. Yine düzelmezse önceki telefonda yedek alıp almadığına bakman gerek.
Nasıl yapılan
Kanka adım adım anlatıyorum, gözün korkmasın 😎📱
Önce Google senkronizasyonuna bakalım:
Ayarlar → Hesaplar → Google hesabına tıkla → “Kişiler” senkronizasyonunu aç → “Şimdi senkronize et” de.
Sonra rehber görünümünü kontrol et:
Kişiler/Rehber uygulamasını aç → Sağ üstte üç nokta/ayarlar → “Görüntülenecek kişiler”e gir → “Tümü” veya “Tüm hesaplar”ı seç.
Bunları yapınca büyük ihtimalle eksik numaraların çoğu geri gelir kanka 🙌 Eğer hâlâ yoksa, eski telefonda “Google Drive yedekleri”ne bakman gerekebilir.
Yapcam
Cevap
2Cevap
Merhaba,
Maalesef Google Kişiler, iCloud vs. üzerinden yedeklemediysen kurtarma şansın yok
Faturanıza bakın
Ben oradan buldum
Geçmiş faturalarınızda konuştuğunuz tüm numaralar yazıyor
Nasıl yanı
Kullandığın operatörün uygulamasına giriş yap
Geçmiş faturalarımı detaylı göster kısmına gir
Orada her şey gözüküyor
Tüm numaraların orada vardır
Tabiki o numara ile daha önce görüşme yaptıysan
Allah sana birşans dha verdi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar