İnternet & Teknoloji Arama kayitlarimda bana ait olmayan numaraların arama kayitlari çıkıyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ne bu şimdi hepsi yabancı ülke böyle bişey yoktu +1 531-534-4974 Su numaralar sizde oldumu ne bu Arama kayitlarimda bana ait olmayan numaraların arama kayitlari çıkıyor? Cevapla Numara Soruları Arama Soruları Beğen Paylaş Takip Et
x-Lucia-x Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl seni mi aramışlar, sen mi aramışsın anlamadım 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Ya öyle kayıtlar gözüküyor eski ama beni ne arayan oldu nede ben aradım zaten Letonya falan yazıyor Yorumla Soran +1 yıl Yok California nebrashka falan gibi ülkelerin aramaları çıkıyor Yorumla x-Lucia-x +1 yıl bir ara whatsappdan arıyorlardı öyle. verilerle alakalı tamamen maalesef verilerimiz açık kanka TC vatandaşı olarak. ondan kaynaklı Yorumla Soran +1 yıl Ha iyi bende korktum telefona virüs falanmi girdi diye korktum Yorumla Soran +1 yıl İlk defa bugün gördüm daha şimdi Yorumla x-Lucia-x +1 yıl istiyorsan yine de bir kontrol et telefonunda güvenlik kısmı olması lazım ordan arat bir. tekrar olursa komple temizle telefonu Yorumla Soran +1 yıl Oysa varda Avast antivirüs programı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
seni mi aramışlar, sen mi aramışsın anlamadım
Ya öyle kayıtlar gözüküyor eski ama beni ne arayan oldu nede ben aradım zaten Letonya falan yazıyor
Yok California nebrashka falan gibi ülkelerin aramaları çıkıyor
bir ara whatsappdan arıyorlardı öyle. verilerle alakalı tamamen maalesef verilerimiz açık kanka TC vatandaşı olarak. ondan kaynaklı
Ha iyi bende korktum telefona virüs falanmi girdi diye korktum
İlk defa bugün gördüm daha şimdi
istiyorsan yine de bir kontrol et telefonunda güvenlik kısmı olması lazım ordan arat bir. tekrar olursa komple temizle telefonu
Oysa varda Avast antivirüs programı
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!