Bilinmeyen bir numarnın fatura mesajı bana geliyor. E devletten sorguladım üzerime böyle bir numara yok ama mesajı geliyor. Neden böyle bir mesaj gelir? Dolandorıcı mıdır? Bilgisi olanlar var mı?
Bana ait olmayan bir numaranın fatura mesajı ban geliyor?
Numarayı sorgulayın hangi hat ise ama iletişim merkezlerine ve ya müşteri hizmetlerine sorun. Sizin adınıza mı ve ya tanıdığınızın adına mı olduğunu teyit edin. Tahmini sizin adınıza bile olabilir, dolandırıcı olması çok düşük bir ihtimal çünkü benim bile başıma geldi, yıllar önce kullandığım numaranın borcu çıkmıştı, iletişim merkezinden ödemiştim
İkinci numara oparetore yanlış kaydolmuş borç bilgisi sana geliyor veya şu an kullandığın numarayı yeni değiştiysen eski kullanıcısının (en az bir sene önceki ) diğer hattının borç bilgisi geliyodur , benide geçen hafta bankadan aradılar şu kisiylemi görüşüyoruz diye :)
E devletten kontrol etmiyormusun adına yasal olmayan yoldan hat açabiliyorlar e devletten bakıp btk ya şikayetini ilet eğer cevap gelmez ise sonra bimer , cimer vs aktar ıslak imza olmadan hiç bir şey yapamazlar.
Aynı olay banada oluyordu o numarayı arayıp müşteri hizmetlerini aramasını söyleyip yanlış numaraya gittiğini söylemiştim bir kaç aydan sonra sorun bitti
En İyi Cevaplar