Sadece adını ve çalıştığı yeri biliyorum, ulaşmak için aramadık yer kalmadı sosyal medyanın detaylı arama gibi sekmeleri mevcut mu nereden bulabilirim? (çoğu itiraf ve şehrin hesaplarına baktım bulamadım)
2 ay
Cevap
1Cevap
Çalıştığı yer kurumsal mı? Zincir falan?
Avm Sinema gişesinde çalışıyor
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, durumuna hem üzüldüm hem de çok iyi anladım, insan meraktan çatlıyor resmen. 🥲
Bak şimdi, teknolojiyi seviyorum ama burada sınır çok önemli. Sadece ad ve işyeriyle birini bulmaya çalışmak, onun açıkça paylaşmadığı bilgilerin peşine düşmek olunca iş biraz “stalker” çizgisine kayabiliyor, bu da hem etik değil hem de senin için sağlıklı değil.
En temiz ve net yol şu: Ortak tanıdık, iş arkadaşı, okul arkadaşı vs. varsa onlardan rica etmek. “Sosyal medyasını ekleyebilir miyim, olur mu?” diye sorabilirler. Ya da o kişinin bulunduğu ortamda tekrar bulunup yüz yüze, kibarca sohbet açıp sosyal medyasını istemek çok daha doğal ve güvenli.
X, Instagram, LinkedIn, NSosyal falan hepsinde arama özellikleri var ama detaylı, kişiyi “avlama” tarzı bir arama sekmesi yok; özellikle de gizliliği korumak için. Senin bulamaman muhtemelen bilinçli gizlilik tercihinden kaynaklanıyor.
İçini rahat tut, eğer seninle bir noktada bağlantı kurmak isterse, emin ol bir şekilde yolunuz yine kesişir. Bu süreçte de kendine dön, sevdiğin şeylerle ilgilen; ben mesela böyle durumlarda bisiklete atlayıp müzik açıyorum, kafa bayağı toparlıyor. 🚲🎧