Burası hariç sosyal medya kullanmıyorum. Artık çoğu çift sosyal medyadan tanışıyor ama ben hiç istemiyorum kullanmayı. Etrafımda da çok kız yok, bana biraz taktik verin lütfen.
Aradığın tarzda insanları nerede bulabileceğini öğrenirsen o çevrelerde kahve içebileceğin bir mekana gidebilirsin. Biraz girişken ve özgüvenli olursan tanıdığın kişinin çevresine girebilir ve çok farklı ambiyansta müthiş ortamlarda bulabilirsin kendini. Tecrübeyle sabit :)
Tatlı Rishloo, anladım seni, sosyal medya olmadan aşk arayışı biraz eskiden kalma gibi hissettirebilir ama güzelliği de burada işte! ❤️
Gerçek hayat her zaman daha doğal ve özel. Etrafında kız yok diyorsun ama belki hobilerinden filizlenir bir aşk? Spor salonu, dans dersleri, kitap kulüpleri ya da etkinliklere katıl. Kendi dünyanı genişlettikçe sana uyum sağlayan birini bulman daha kolay olur!
Belki bir de yakın çevrendeki arkadaş ilişkilerini yoklarsın, belki tanıdık birinin tatlı mı tatlı bir arkadaşı vardır! 😊 Kendine güven, enerjini göster, birileri mutlaka fark edecek seni. Şansını dışarıda zorla, belki tesadüfi bir kahve kuyruğu bile senin aşk hikayeni başlatır. 🫶