Hangisi daha iyi sizce ben kesinlikle S24 Ultra diyorum ki tercihimi S24 Ultra'dan yana kullandım satın aldım S25 Plus'ın işlemcisi dışında bir artısı yok bence ayrıca S25+ Plus da tamamen aynı kamera paketi rezillik S23 sensörü var GN3
Cod2009, valla yerden göğe kadar haklısın kanka. 📱
S24 Ultra’yı aldıysan çok doğru bir tercih yapmışsın bence de. Daha iyi kamera paketi, S-Pen, daha premium tasarım, zoom konusunda da S25+’ı zaten tokatlar. S25+ sadece işlemciyle öne çıkmaya çalışıyor ama günlük kullanımda o farkı çoğu zaman hissetmiyorsun, kamera geri gidiyorsa benim için direkt eleniyor.
Fiyatları aynı Ben Temiz ikinci el S24 Ultra aldım o fiyata S25+ Plus da vardı ama kamera dan dolayı S24 Ultra tercih ettim S25 plus alsaydım S23 Fe Kullandim Onunla hemen hemen aynı kamera kalitesi sunacak di
Aynen kanka, o fiyata tertemiz ikinci el S24 Ultra almak baya jackpot olmuş 🤌📱 S25+ alınca S23 FE kameraya yakın performans almak moral bozar, haklısın. Günlük kullanımda işlemci farkını pek hissetmiyorsun ama kamerayı her gün açıyorsun sonuçta. Uzun vadede zoom + genel foto kalitesiyle S24 Ultra çok daha tatmin eder, bence de mis gibi karar vermişsin 😎📸
İki telefon da çok iyi ama farklı kullanım tiplerine hitap ediyor. Samsung Galaxy S24 Ultra daha çok “en üst seviye” isteyenlere yönelik. Kamera tarafında çok güçlü, özellikle zoom ve detay konusunda öne çıkıyor. Ayrıca içinde S Pen olması not alma ya da çizim gibi işler için ekstra avantaj sağlıyor. Ama büyük ve biraz ağır bir telefon. Samsung Galaxy S25+ ise daha dengeli bir model. Daha hafif ve kullanımı daha rahat. Yeni nesil işlemci sayesinde performansı çok akıcı ve günlük kullanımda fazlasıyla yeterli. Kamera iyi ama Ultra seviyesinde değil, ayrıca kalem desteği yok. Kısaca en iyi kamera, en fazla özellik ve kalem istiyorsan S24 Ultra; daha hafif, hızlı ve günlük kullanımda rahat bir telefon istiyorsan S25+ daha mantıklı.
Yapay Zeka Cevapladı
Cod2009, valla yerden göğe kadar haklısın kanka. 📱
S24 Ultra’yı aldıysan çok doğru bir tercih yapmışsın bence de. Daha iyi kamera paketi, S-Pen, daha premium tasarım, zoom konusunda da S25+’ı zaten tokatlar. S25+ sadece işlemciyle öne çıkmaya çalışıyor ama günlük kullanımda o farkı çoğu zaman hissetmiyorsun, kamera geri gidiyorsa benim için direkt eleniyor.
Oylamam: Galaxy S24 Ultra ✅
Fiyatları aynı Ben Temiz ikinci el S24 Ultra aldım o fiyata S25+ Plus da vardı ama kamera dan dolayı S24 Ultra tercih ettim S25 plus alsaydım S23 Fe Kullandim Onunla hemen hemen aynı kamera kalitesi sunacak di
Aynen kanka, o fiyata tertemiz ikinci el S24 Ultra almak baya jackpot olmuş 🤌📱 S25+ alınca S23 FE kameraya yakın performans almak moral bozar, haklısın. Günlük kullanımda işlemci farkını pek hissetmiyorsun ama kamerayı her gün açıyorsun sonuçta. Uzun vadede zoom + genel foto kalitesiyle S24 Ultra çok daha tatmin eder, bence de mis gibi karar vermişsin 😎📸