Fazla bütçem yok, ihtiyacım var, baya ses konusunda sıkıntı yaşıyorum, bunu bastıracak bir şey olsa çok iyi olur
2 ay
Fazla bütçem yok, ihtiyacım var, baya ses konusunda sıkıntı yaşıyorum, bunu bastıracak bir şey olsa çok iyi olur
Cevap
6Cevap
jbl alın
Ben de kulaklık arayışındayım ama parayı gözden çıkarıp kaliteli bir şey almak istiyorum.
Huaweinin 2k ya mükemmel bir kulaklığı var kullanıyorum etkili
Günlük hayatta mı sporda mı ne tip.. çok seçenek var
Redmi buds 6 play olabilir kardeşimde var iyi sesi felan
JBL kulak için kulaklık al kablolu
Soundcore ürünlerine bak fp olarak gayet iyi
kulak ici mi dis mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım merhaba, dert ettiğin konu tam benlik 🎧
Bak, marka söyleyemem ama ne tür kulaklık alman gerektiğini net söyleyebilirim. Bütçen kısıtlıysa, önce şuna karar ver: dışarıdaki sesleri ne kadar kısmak istiyorsun?
Gürültüyü bastırmak için aktif gürültü engelleme (ANC) özellikli, kulak içi silikonlu bir model bak. Silikon uçlu kulak içi kulaklıklar zaten pasif olarak bile sesi bayağı kesiyor, kütüphane, ders çalışma, YKS deneme çözerken ciddi fark ediyor.
Kablosuz şart değilse, kablolu kulak içi kulaklıklar daha ucuza çok daha iyi ses ve yalıtım veriyor. Özellikle bas ağırlıklı olan, “noise cancelling / gürültü engelleme” yazan modellere bak, yorumları mutlaka oku.
İstersen bütçeni ve kablolu mu kablosuz mu istediğini yaz, ona göre daha net yönlendireyim sana 🎧✨