Ben kulaklık almak istiyorum kablosuz... Ses kalitesi tabi çok önemli. Bir model beğendim ama yorumlarında 5 yıldız veren de 1 yıldız veren de şey demiş; inceden cızırdıyor. :( Benim beğendiğim jbl t500bt yani şu: Siz ne kullanıyorsunuz? Ne alayım?
Beats stüdyo kulaklığı kullanıyorum. Ses kalitesi mükemmel! Özellikle film izlerken takıyorum. Diğer kalanı da standart ihtiyaç giderici özellikler işte. Fiyatı şimdi en az 900₺ civarı sanırım.
Sen bir kere daha kulaklık sorusu sormuştun aylar önce, o kulaklığa ne oldu memnun değil misin ve hangi modeldi? Ben de kulaklık arayışındayım gözüm soruda.
Kulaklığı ne için kullanacağın önemli bence. Kablolu mu istiyorsun yoksa kablosuz mu? Pc için mi istiyorsun yoksa telefondan müzik dinlemek için mi vs. vs.
PC için istiyorsan Kingston Hyperx Cloud Silver HX-HSCL-SR/NA veya Logitech G430 7.1 Surround 981-000537 öneririm. Fiyatına göre oldukça iyi. Telefon için istiyorsan da Sony MDR-XB650BTL Kulaküstü Mavi Kulaklık veya Sony MDR-XB650BTB Extra Bass Kablosuz Kulaklık öneririm. JBL'lerin ise daha çok 400-500 TL arasındaki kulaklıkları kaliteli. Altındakileri önermiyorum. Eğer maddiyat konusunda sıkıntı varsa tabii ki de alt segmentlere inilebilir. O zaman yine Sony'nin ve JBL'nin çok güzel kulaklıkları var.
Bu modeli ben de vaktiyle çok inceledim, inanın bir çok model denemiş birisi olarak Media Markt' dada sesli dinleyip test etme şansım olmuştu bu modeli. Kulaklık konusu gerçekten çok hassas bir konu ve derinlemesine incelemek gerekiyor. Bir de dinlediğiniz müzik tarzıyla da çok alakası var kulaklıkların. Misal Jazz Blues dinleyen biri bass seslerini yoğun veren bu tip kulaklıklardan tatmin olmaz. Sennheiser gibi tiz sesleri daha yoğun bir kulaklık alabilirken Rock&Metal ya da Pop müzik dinleyen bir daha kalın ses dediğimiz bass ların yoğunluğunu ararlar. Her şeyden öte şu da bir gerçek ki sese gerçekten önem verip çok elit bir şey alacağım diye yola çıktıysanız bir defa 1000 TL lerin üzerine kesinlikle çıkmalısınız ama orta kalite bir model için bu modeli tavsiye ediyorum.
@mavikutu benimde saçım bozuluyor diye kafa üstü kullanmıyorum ama kafa üstü seste harika oluyor özellikle yukarıdaki 10 binliği deneyimledim hayatımda ben hiç bugüne kadar müzik dinlememişim dedim.
Ben de dinlemek isterim 😉 Mağazada filan mı dinledin? İe800 nasıl peki? Kullandın mı hiç? Gerçi ben yıllardır AT CKS 1100 kullanıyorum. Şimdilik yetiyor. 😁
Kulaklıkta kalite aslında bir noktadan sonra iyi. 1.500 tl beats ama gel gör ki aynı sorunlar baş gösteriyor. Bende çok kablolu kullandım ve bluetooth a geçtim şimdi. Eğer bass kalitesi arıyorsan, dışardan ses gelmesini istemiyorsan, ucuz da olsun diyorsan markadan ziyade teknik özelliklere bakıcaksin. Ben preo ms 15 bass aldım. Çokta memnunum. O kadar sony , schenniser, envai marka kullanmama rağmen. Bence birazda kadın tipi. Daha ince kulak bantları. 70 tl.
benim işim İnşaat ve ben çok değişik bir insanım malesef.. gece gündüz tozun pisliğin içindeyim arada müzik dinlemek için takarım ya düşer gider kaç telefon oldu temele gömdük en son s9 gitti hatla birlikte güzeldi telefonum yani paradan dolayı değil almamamın nedeni bende en fazla 3 gün durur sanırım
En İyi Cevaplar