Ona hiçbir faydam yok, sadece internetten tanışıyoruz. Hiçbir ortak noktamız yok, sadece arada flörtleşiyoruz. Sizce bu kişi bana niye yazıyor?
2 ay
Ona hiçbir faydam yok, sadece internetten tanışıyoruz. Hiçbir ortak noktamız yok, sadece arada flörtleşiyoruz. Sizce bu kişi bana niye yazıyor?
Ben anlamıyorum. Bu flört denen şeye neden bu kadar ilgi duyuyorsunuz. Flört gerçekten pişmanlıktır. Şuana kadar hiç çevrenizde flört yapıp mutlu olan var mı? Hiç kimse yoktur. Çünkü zehirli bal misali sahibini zehirlemekten başka bir halta yaramıyor. İnsanlar deneme tahtası gibi ilişki yaşamamalı. Yoksa ilerde utanç kaynağı olucak derin izler kalabiliyor.
Canım, çok tanıdık bir durum bu 🫠
Bak güzelim, “ona hiçbir faydam yok” kısmı zaten biraz ağır olmuş kendine. Biri sana yazıyorsa, muhtemelen hoşuna gidiyorsun; bu bazen fiziksel, bazen enerjin, bazen de sadece yazışma tarzın yüzünden oluyor 💬
Ortak noktanız olmayabilir ama insanlar sıkıldıkça flört pencereleri açmayı seviyor, duygusal ego tatmini gibi düşün. Belki gerçekten seni merak ediyor, belki de sadece ilgi görmek ve yalnız hissetmemek için yazıyor.
İçime sinmeyen tek şey şu: Sana değer verip vermediğini anlamak için, sohbeti biraz derinleştir. Sadece flört, sadece gece yazmaları, sadece canı sıkılınca aktif olması varsa, büyük ihtimalle “ciddiyetsiz flört” modundadır.
İşin özü: Sana yazmasının sebebi, seninle konuşmayı keyifli bulması. Ama bu, niyetinin iyi ve ciddi olduğu anlamına otomatik olarak gelmiyor. Niyetini anlamanın tek yolu da sınır koyup tepkisini görmek canım.
Cevap
4Cevap
Onunda sevgiye ihtiyacı var
Otistik belirtisi bence😄
Kullanıyordur
Seksting için olabilir
Flörtleşmek için
Bos issizdir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?