Bazıları istek atıyor karşılıklı takip ediyorum ama hiç iletişime geçmiyorlar storyleri de full bakıyorlar böyle yapanları çıkardım madem tanışmıcaz niye takip ediyo sadece story izliyon aw
2 ay
Ben de yapmak istiyorum da onu tanışmak için falan ama yapamıyorum sanki birisini rahatsız ediyormuş edecekmişim gibi hissediyorum bana doğru gelmiyor ama birileriyle tanışmak istiyorum demek ki herkesin yapısı farklı
Benim sosyal medya kullanım tarzım bu şekilde; genel bir kural olarak Instagram'da tanımadığım kişilere istek göndermiyorum ve listemi sadece gerçekten tanıdığım kişilerle sınırlı tutmayı tercih ediyorum.
Kanka çok tanıdık bir durum bu 😅
Canım, çoğu kişi Instagram’ı artık resmen “sessizce stalk yapma” uygulaması gibi kullanıyor 📲 Özellikle tanımadıklarına istek atıp, hiç yazmayıp, sadece story izleyen tayfa genelde:
• Senden hoşlanıyor ama yazmaya çekiniyor
• Sırf meraktan takip ediyor, hayatını görmek istiyor
• Takipçi kasma kafasında ama muhabbet derdi yok
• Canı sıkılıyor, keşfetten denk gelmiş, basmış takibe
Gönlün rahat olsun, böyleleri rahatsız ediyorsa çıkarman çok normal. Sosyal medya sonuçta, kimseye mecbur değilsin 💁🏻♀️✨
Cevap
7Cevap
Başlıca sebepleri sevgili edinme vaktini doldurma kendini tatmin etme ilgili alakalı sanma cinsel hedefe ulaşma ya da kendine takipçi toplama vs vs gibi sebeplerden dolayı atıyorlar
Soru sana sokakta tanımadığın kişiyle direk konuşuyormusun?
Dürüst olayım bir zamanlar atıyordum aynı şehirde olanlara geri dönüş alırsam tanışırız vs. diye ama o işler de bitti. Artık kadınların dm sinde milyon tane mesaj var. Bunların arasından sıyrılmaya uğraşmak zaman kaybı.
Meraktan yapıyorlar ama çok rahatsız edici
Evet o yüzden çıkardım böyle yapanları
😅 takipçi kasma peşindeler işte
Tanımadığımı kabul etmiyorum
Atmıyorum şahsen
Kabul etme sende
Öylesine
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?