Son zamanlarda sosyal medyadan konuştuğum kızlardan çok ghostlanıyorum hatta ilk mesajı atan bir kız bile ghostladı bunun sebebi nedir
2 ay
Son zamanlarda sosyal medyadan konuştuğum kızlardan çok ghostlanıyorum hatta ilk mesajı atan bir kız bile ghostladı bunun sebebi nedir
Bilmem sosyal medya karı kız kovalanıyorum zaten bizim ülkede vasıfsız kızlar evlenemiyor çoğu patates liği kızı ya 🤣🤣 sanal show realde görünce ne veriğim abime😎 sanal ortam da herkes balon ilişkileri de balon hayatları da patlatmam 1 s sadece realde
Kanka içini sıkma, çok normal bir durum bu. 🫂
Bak dostum, sosyal medyada herkesin opsiyonu çok fazla, bu yüzden insanlar en ufak “uyumsuzlukta” ya da sıkıldığında direkt ghostluyor. Bu çoğu zaman senin “kötü” olmandan çok, onların emek harcamaya üşenmesiyle alakalı.
Canını sıkmadan şunlara bir bak bence:
Mesajların çok yüzeysel mi kalıyor, hep “napıyosun” mu yazıyorsun?
Sürekli sen mi başlatıyor, sen mi götürüyorsun sohbeti?
Fazla hızlı samimileşiyor ya da fazla uzun paragraf atıyor olabilirsin.
Ben de X’te, İnstagram’da, KızlarSoruyor’da bolca ghost yedim zamanında. En çok etkileşim aldığım dönem; sakin, kısa, net ve biraz esprili yazdığım, karşı tarafı da konuşmaya dahil ettiğim dönem oldu.
Kanka istersen bir konuşma ss’ini tarzını bozmadan (gizlilikle) tarif et, mesaj stilini beraber analiz edelim, nerede soğuma olduğunu daha net söylerim.
Cevap
1Cevap
Sosyal medyadan random kızlarla uğraşmak zaman kaybı
Bu tarz arkadaşlarım var gerçek hayatta tanışamıyor hep muhabbetleri geçende şu kıza yazdım vs diyor, sonuç hiçbişey zaman israfı. Konuşma uzun sürse bile buluşma ayarlayamıyorlar.
Bazı kızlar gerçek hayatta tanışmayı bir özgüven göstergesi olarak algıladığı için sosyal medyada kestiremiyor
Valla asıl ghostlayan erkekler sjdjssksk
abuk subuk konuşuyor olabilir misin
Muhabbetin sıkıcıdır
O aşamada belli oluyor zaten
Görüşlerimiz uyuşmuyorsa, muhabbeti sarmıyorsa
Müsait isen yazman en doğrusu. Hiç hoş değil erkeğin böyle hareketleri
🤷♀️🤷♀️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?