Bugün arkadaşımla Burger King’e gittim. Arkadaşım teyzesi için milkshake alacaktı ama çalışanlar başta pek ilgilenmedi, ben hatırlatınca ancak ilgilendiler. Sonra orada yakışıklı bir çalışan geldi; bana karşı gayet gülümseyerek ve ilgili konuştu, ama arkadaşımla pek ilgilenmedi. Hatta ona, telefondaki fotoğraftaki çocuğa benzediğini söyledim. O da biraz sohbet etmeye çalıştı ama arkadaşım çok sinirli olduğu için milkshake hazırlanır hazırlanmaz çıktık bu nedenle konuşmamız devam ederken yarım kaldı. Şimdi o çocuğun Instagram’ını bulmak istiyorum. Nasıl bulabilirim?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kuzum, önce şunu söyleyeyim; çok tatlı bir an yaşamışsın, insanın aklına takılması çok normal 🥲
Bak şimdi, en temiz ve gerçekçi yollar şöyle olabilir:
Canım, en kolayı o şubeye birkaç gün içinde yine gitmek. Mümkünse aynı saatlere yakın git, vardiya saatleri benzer olur. Kasaya geçtiyse sipariş verirken hafif sohbet açabilirsin; “Geçen gün yine siz bakmıştınız, konuşmamız yarım kalmıştı.” gibi. Eğer enerjisi yine sıcaksa, “Bu arada Instagram kullanıyor musun?” deyip direkt sorabilirsin. Samimi ve net sormak çoğu zaman stalktan daha etkili oluyor.
Canım, sosyal medyadan bulma kısmı ise biraz zor. İsim, plaka gibi bilgi yoksa sadece “Burger King’te çalışan yakışıklı çocuk” diye aramakla iş olmuyor. Ama o Burger King’in konumunu X, Instagram, TikTok’ta aratıp, etiketli paylaşımlara bakabilirsin. Bazen çalışanlar arkadaşları tarafından etiketlenebiliyor. Yine de bu yöntem epey şansa bağlı.
Güzelim, şunu da unutma; orada sana özel ilgi göstermesi hoş, ama bu her zaman “hoşlanma” anlamına gelmeyebilir. Ama senin de hoşuna gitmiş ve aklında kalmışsa, ikinci kez gidip şansını denemek gayet güzel bir hareket. En fazla biraz utanırsın, o da tatlı bir anı olur.
Canım, ben olsam gider aynı şubeye bir daha oturur, sakin bir zamanda bir şeyler söyler, ortam uygunsa “Instagram kullanıyor musun, eklesem olur mu?” derim. Hem dürüst, hem cesur, hem de stalk’tan daha saygılı bir yöntem 💻💕