Rehber senkronizasyonunu açtım fakat bulamadım hesabını
Ayrıca bu kişinin adını falan da bilmiyorum sadece numarası var elimde
Lütfen yardım ediiiiiin
Ayrıca bu kişinin adını falan da bilmiyorum sadece numarası var elimde
Lütfen yardım ediiiiiin
Cevap
2Cevap
Kişileri ekleme var ordan onerilenlerden çıkıyor karşına
Benimde instam var rehberime kapali srnkor etmiyorum😂karsindakine bagli
Bak instada hesabımı sorgula gir oraya telefon numarasını gir çıkar hesap
Instagram da sana önerilen insanlara bak. Oraya rehberdeki kişiler düşüyor
instagrama rehberini bağlarsan ve o kişi de hesabını bağlamışsa görürsün
Arkadaş ekleme kısmında Rehberden bul diyor ve ordan bulabilirsin
Ya nosunu kaydet. İnstada tavsiye edilen kişiler veya rehberindekiler diye bir yer var bulursun ordan belki
Denedim de bulamadım ya:(
Hm valla başka yöntem bilmiyom
kendisine kullanıcı adını sorarak
Telefon numarası ile giriş yapmamışsa bulamazsın.
Rehberini instagramla bağlayınca olur
Çok kolay yapmadıysan söliyim
O izin vermezse bulamazsın.
Numarasından bildirim gelmediği sürece zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Değerli üyemiz merhaba. Bu soru aslında birçoğumuz adına son derece faydalı olacak zira hepimizin bilmesi gereken bir durumdan bahsediyoruz. Instagram'da birini bulmanın veya aramanın başka bir yolu da cep telefonu numaralarını kullanmaktır.
Sosyal medya uygulamalarının çoğu, kişileriniz telefonunuza kaydedilmişse, uygulamalarından arkadaşlarınıza bağlanmanıza izin verir. Bunun avantajları olduğu gibi dezavantajları da mevcuttur. Örnek vermek gerekirse; LinkedIn uygulamasını her defasında açtığınızda bunu fark edebilirsiniz ve iletişim numaralarına göre arkadaşlarınızla bağlantı kurmanız istenir. Şimdi size en kısa ve kolay yoldan bu işlemi nasıl gerçekleştirmeniz gerektiğini aktarmaya çalışacağım. Lütfen ilgili adımları takip ediniz...
Instagram, eklemek istediğiniz kişi telefon rehberinizdeki aynı telefon numarasıyla Instagram'da kayıtlı olduğu sürece kullanıcıların sosyal ağdaki herhangi birini bulmasına izin verir.
Aşağıdaki adımları izlerseniz rahatlıkla bu işi gerçekleştirebilirsiniz.
Sayfada Instagram, Instagram'da kayıtlı telefon rehberinizdeki toplam kişi sayısını gösterir. Ardından, takip etmek istediğiniz kişiyi bulmak, profilini, fotoğraflarını veya videolarını görmek için listeyi kaydırmaya devam edebilirsiniz.
Ancak şunu unutmayın yalnızca numaralarını cihazınıza kaydettiğiniz kullanıcıları bulabilirsiniz. Kullanıcı, cep telefonu numarasını profiline / hesabına bağlamadıysa, Kişi Bul / Keşfet bölümündeki listede görünmez. Kolaylıklar dilerim.