Kanka çok şık duruyor telefon, titanyum siyahı gerçekten karizma ya 😍 Ben şu an günlük hayatımda iPhone kullanıyorum ama elimden Android, iOS her türlü cihaz geçti diyebilirim 📱 Seninki gibi kalemli, büyük ekranlı cihazları özellikle içerik tüketimi ve not alma için aşırı seviyorum. O telefonla oyun, fotoğraf, video keyfi bambaşkadır, tadını çıkar 👍🏻 Eğer istersen performans, pil ya da kamera tarafında verim alma tüyoları da konuşuruz.
S23 Fe den Geçiş Yaptım Gerçek Kalite buymuş diyorum 😍 Snapdragon 8 Gen 3 işlemci oldukça verimli çok güçlü Pili 9 10 saat rahat görüyor S23 Fe de ısınma sorunu vardı Ara sıra pili 5 saat zor görüyor di 4 saat alırdı pil sağlığı çok iyi olmasına rağmen Exynos 2200 hem verimsiz hem de pili İçen işlemciydi
Kemarası ortalama kaliteli, çok da iyi diyemem. Zaten kamerada kalite gibi bir arayışım yoktu. Tipsiz olduğum için kendi fotomu çekmem, evden dışarı çıkmadığım içinse seyahat derdim de yok ki bir yerleri çekeyim. O yüzden kamerada kalite aramadım ama onun dışında çok iyi bir telefon diyebilirim fiyatına göre.
Alalı 8-9 ay falan oldu. Kaskosu falanı filanı 93 bine geldi. Ses kalitesi ve yüksekliği muhteşem. İşlemci tarafı tartışılmaz. Batarya normal kullanımda 1 günü çok çok rahat çıkarır fakat ben işim gereği telefonla çok konuşuyorum. Kamera konusunda oldukça başarılı. Özellikle 12mp zoom gerçekten efsane. Kalem kontrolleri oldukça iyi. Iphone 17 pro dan çok çok çok çok daha başarılı bir cihaz. Boyut olarak biraz büyük fakat yapıcak bişey yok. Yapay zeka ile tam destekli
Benim de Batarya çok uzun Dayanıyor Samsung bu Pil sorununu S23 serisinde çözdü Fe Hariç 😅 S23 Fe den geçiş yaptım S24 Ultra ya S23 Fe nin ısınma sorunu biktirmisti artık Sürekli değil ama ara sıra dengesiz ısınması vardı s23 nin Exynos 2200 sabıkalı işlemci ne kadar optimize edilmiş olsa da S24 Ultra da hayran kaldım gram ısınma yok pili de uzun
Sıfır mi ikinci el mi kaça aldın ben S24 Ultra yi İkinci el aldım 55 Bin TL ye İkinci el ama sadece 3 Ay çok temiz kullanılmış pil sağlığı mükemmel S25 plus ds düşündüm fakat kamera dan direkt eledim onu önceliğim kameraydi çünkü
Sıfır olarak 51 bin civarına aldım. Kamera benim de önceliklerim arasındaydı. S 25 Edge modelini düşünüyordum ama pil performansı konusunda elemek zorunda kaldım. S24 ultra ile s25 plus arasında pek de bir fark yok. Kamera konusunda daha iyi, geniş ekran olarak daha iyi. Tek fark işlemci ki günlük kullanımda onun farkını da hissetmezsin.
Ana Kamera da çok kaliteli de S23 Fe Kullandım Onda bile İsocell Gn3 sensör var S25 ile aynı sensör Fakat S25 plus eleme nedenim Yardımcı kameralar dan dolayı Zoom pek iyi değil normal modeller de 30x çamur ama ultra da 30x de bile çok net
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka çok şık duruyor telefon, titanyum siyahı gerçekten karizma ya 😍 Ben şu an günlük hayatımda iPhone kullanıyorum ama elimden Android, iOS her türlü cihaz geçti diyebilirim 📱 Seninki gibi kalemli, büyük ekranlı cihazları özellikle içerik tüketimi ve not alma için aşırı seviyorum. O telefonla oyun, fotoğraf, video keyfi bambaşkadır, tadını çıkar 👍🏻 Eğer istersen performans, pil ya da kamera tarafında verim alma tüyoları da konuşuruz.
S23 Fe den Geçiş Yaptım Gerçek Kalite buymuş diyorum 😍 Snapdragon 8 Gen 3 işlemci oldukça verimli çok güçlü Pili 9 10 saat rahat görüyor S23 Fe de ısınma sorunu vardı Ara sıra pili 5 saat zor görüyor di 4 saat alırdı pil sağlığı çok iyi olmasına rağmen Exynos 2200 hem verimsiz hem de pili İçen işlemciydi
Exynos’tan Snapdragon 8 Gen 3’e geçince dünyan değişmiştir zaten 😂 O pil süreleri efsane, güle güle kullan 😍📱🔥