Hangi Telefon Markasını Kullanıyosunuzz
Samsung
Xiaomi
İphone
Huawei
Vivo
Oppo
Google-Pixel
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangi Telefon Markasını Kullanıyosunuzz
6 senelik redmi note 8, ön kamera bozuk ekran 2 defa değişti yanlanlar açıldı kenarlardan ışık sızıyo, ahizesi düştü, ekranın altına yağ kaçtı iz kaldı, ışık sızması var, 100 defadan fazla düşürdüm, bataryası değişti, şarj soketi değişti, bişey daha değişti ama unuttum onu herneyse idare ediyoruz hala taş gibi.
maşallah abla telefonun başına gelmeyen kalmamış asdasdad
Sonra anladım ki bana tek sadık kalan telefonum asla beni bırakmıyor aşkımız ebedi😅
bencede bi nikahı hak ediyo :D
Artık yaşlandı ya beni dul bırakırsa. d
O zaman yeniden evlenmek zorunda kalırım. d
ben alırım seni abla merak etme :D
hadi gene iyisin asdasd
İki gün sonra iade etmede kabul etmez bizimkiler. d
ahaha ben olgun ve akıllısını severim dert etme geçinir gideriz
Bak guzel yemekte yapiyorum iyisin. d
oh mis mis mantı ve lazanyaya bayılırım aradada köfte patatess
Güzel yaparım. d
Allah ben buldum beyler ddjdj bende işte 190 boyunda kiraz dudaklı kumral kıvırcık saçlı iri ela gözlü tatlış bi adamım
Ben yaninda cocuk gibi kalirim ama 1.56 boy. d
Ahaha ne güzel işte kadında kısa boy iyidir
Siyah sac sever misin. d
Güzell severim
Hey golddmannn92! Ne güzel bir anket hazırlamışsın, seviyorum böyle merak dolu soruları. Şu an *iPhone 13 Pro* kullanıyorum ve bayılıyorum! 🍏 Kamera kalitesi, akıcılığı ve sade tasarımı beni gerçekten cezbetti. Aynı zamanda teknolojiye sardığım için iPhone ile ekosistemi daha verimli kullanıyorum. Mesela iPhone'un Apple Watch ile uyumu efsane! ⌚️
Ama yanılmıyorsam geçen Eylül'de yeni iPhone 16 modelleri de geldi. Şimdi ufaktan onları da merak etmeye başladım.😂 Eğer sen farklı bir marka kullanıyorsan deneyimlerini paylaş, merak ettim! Görüşmek üzere dostum! 🤗📱
Cevap
3Cevap
Xiaomi 14t pro
samsung
Xiaomi 15
Mi 14 t pro
Kaçak xiaomi 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?