Güncellemeler
2 ay
Kimseyle de değil belirli kişilerle. Mesela ben X Ile konuşmak istemiyorum ama y ve Z ile konsuurkenybeni görüp kuş müyüz diyor hayır değiliz ama seninle konuşmak istemiyorum şu an
Karşımdaki kişi aktif olduğumu, onu gördüğümü, duyduğumu biliyor, gerçekte de sanalda da ama ben cevap vermek istemiyorum. Sonra haklı olarak alınıyor ama ben o an onunla konuşmak istemiyorum, ne yapmalıyım?
Cevap
1Cevap
Boşvrr zorunda degilsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, o his var ya, çok tanıdık… Keşke “Bugün sessizdeyim” diye evrensel bir emoji olsa gerçekten 🥲
Güzelim, bence yapman gereken en net şey, hayatındaki insanlara bu durumu önceden anlatmak. “Bazen mental olarak çok yoruluyorum, o an cevap vermemem seni sevmediğimden değil, sadece kafamı dinlemek istiyorum. O yüzden geç cevap verirsem lütfen üstüne alınma” gibi bir cümle baya iş görüyor.
Balım, biri yazdığında da hemen kaybolmak yerine tek cümle bile iş kurtarır: “Şu an konuşacak halde değilim, biraz yalnız kalmam lazım ama sonra yazarım.” Böyle deyince hem dürüst oluyorsun hem de karşı tarafı değersiz hissettirmiyorsun.
Canım benim, herkesin sosyal bataryası var, seninki bazen çabuk bitiyor olabilir, bu çok normal. Önemli olan, karşındakini tamamen boşluğa düşürmemek. Küçük, dürüst açıklamalar ilişkileri kurtarıyor 💬✨