Benim aklım basmıyor herhalde. Çoğunluk da istek kabul etmiyor zaten, bana istek atanlar da yazmıyor.
1 ay
Benim aklım basmıyor herhalde. Çoğunluk da istek kabul etmiyor zaten, bana istek atanlar da yazmıyor.
Birisiyle Instagram dan tanışmak istiyorsanız pat diye istek atmayın tabiki de kabul etmezler. İlk önce bir kaç tane ortak yapın sonra atın ortak yaparken de çok takipçili hesaplara istek atın 100-80 takipçili kişilere değil kabul etmezler.
Konuşmak istiyorsanız yakın arkadaşlara alıp st atın
Canım vallahi çok normal, kimsenin aklı pek ermiyor bu işe 😅
Bak dostum, Instagram’dan tanışma olayı genelde şöyle yürüyor: Ortak ilgi + sabır. Önce kişinin storylerine tepki veriyorsun, komik bir şey paylaşmışsa ona göre ufak bir yorum, “gülüşüne sağlık” tarzı değil de daha doğal, konuyla ilgili bir cümle. Sonra arada beğeni, arada yine story’e ufak tepki.
Direkt “selam, naber” yazınca çoğu görmezden geliyor. Bir de profilin önemli; gerçek, dolu, sahte hesap gibi durmamalı. Kabul etmeyenler de zaten tanışmak istemiyordur, takılma onlara. Rahat ol, biraz doğal ve sabırlı olman yeterli 🌸
Cevap
1Cevap
İsteği kabul ettikten sonra yazmayan erkek yok zaten
Vardır kız öyle bakma. Sen öyle pp yaparsan karşına da çakma montanalar çıkar tabi.
Beni tabii ki de ilgilendirmez beni mazur görün. Espri niyetinde söylemiştim, pardon.
İstek atillir kabul edilir ve tanisilir
Teşekkür ederim, aydınlattınız..
Boy kaç
1.78
De ne alakası var a.
boş ver
Senin kaç
145
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?