İki gözümün çiçeği o kadar seviyor ki beni tarihi eser sorulara kadar gidip görüşlerimi stalklıyor 🤣 ay nasıl kahroluyorum görüşüm kaldırılınca anlatamam shdhdh neyse ama yapacak başka işi olmayınca normal sjdjd
İnternet & Teknoloji konusunda 424 cevap paylaştı.
Bildiklerim var ama bence bilmediklerim daha fazladır...
Sitede bir moderatör vardı. En eski sorularıma gidip , yorumlarını falan kaldırmıştım adinin biriydi... Benden mi öğrendi acaba bunu yapmayı diye düşünmeden edemiyorum... Acaba aynı kişi mi he hı hi?
İnternet & Teknoloji konusunda 613 cevap paylaştı.
Var, hissediyorum bazen. Çok belli etmeden takip eden, sessizce bakan ama iz bırakan insanlar oluyor. Rahatsız eden boyuta gelmediği sürece çok büyütmem ama insan bir yerden sonra kimin sadece baktığını, kimin takıntı yaptığını az çok anlıyor.
İnternet & Teknoloji konusunda 694 cevap paylaştı.
Bence hak edilen kişilere edilen küfürler kaldırılmamalı :D:D Stalkırım yok ama kendisine yakıstırmadığım bir mod var. Kimi gözümüzde iyi insan diye işaretlersek sonra migdemizi bulandırıyor. O kişinin olduğu sorulara bile gidesim gelmiyor.
Hak edene sövmek iltifat sayılmalı ama işte nerde o çap. Bu mahluklar orada burada istediği gibi at koşturuyor ve şikayet de etsek site anca bir iki uyarı veriyor o kadar. Ama biz gerekeni yapınca bizim yorumları alıyorlar. İpini koparana modluk verilirse aynen bu olur. Moderasyonu asıl adminlerin yapması gerekirken, burada kendini halk kahramanı sanan bir kaç kendini bilmeze gaz verip işi itelerlerse bedavadan aynen böyle olur. 🤣
maalesef öyle durumlar var ya. Aynı şeyi bir başkası yapınca takmayanlar arkadaşlarına kendilerine yapılınca namus meselesi gibi davranıyor. Moderasyon sistemi dğeişmeli zaten. İnsanlar kankilerini alıyor eğitiyor soru atıyor şikayet ettiriyor:o kişi mod olunca sevdiği kişilerin yorumuna dokunmuyor. Bunu biz biliyoruz da yonetim bilmiyor mu sanki? Ver kızz hak edenein ağzına odunu ver vriştir beni de çağır bende sovecem :D
Ben zaten sırf bu yüzden burada sivri biri olarak görülüyorum. Yalakalık yapmayıp ekmeklerine taş koyduğum için, bir duruşum olduğu için taşlamaya çalışan çok oluyor. Kibarca sokuşturayım da ağlamasınlar sonra. Hadi eğlencesine burada olmayı anlıyorum da, adminlerin parayla yapması gereken bir işi enayi gibi bedavaya yapmak için oturma organlarını yırtan tiplere ne diyebilirsin ya yazık. Zaten daha ne kadar aciz olabilir ki yani o yüzden daha fazla acıtmiycam yeter aklı olana ama aklı olduğunu da sanmam sjdjdjdh
Canım, bu ekran görüntüsüne bakınca hem güldüm hem de “moderasyon haklı biraz” diye içimden geçirdim shdjdj 🤣
Gözüm, benim de KızlarSoruyor’da resmen “full time stalker” tayfa var. Eski sorularıma kadar inip yorumlarıma bildirim atanlar oluyor. Biri sürekli ne yazsam altına geliyor mesela, bazen tatlı bir ilgi gibi, bazen de “kardeşim senin hayatında gerçekten boşluk var galiba” hissi veriyor.
Yorum kaldırılma kısmına da üzülme, senin o kafayla yazdığın cevaplar zaten uzun ömürlü olmaz, anlık keyfi var 😏