Evet redmi marka kullanıyorum. Bu tür kulaklıklar genelde fiyatına göre iyi bir performans sunmasıyla bilinir. Günlük kullanımda müzik dinlemek, video izlemek ya da telefon görüşmesi yapmak için çoğu kullanıcıyı tatmin eder. Özellikle batarya süresi genelde yeterlidir ve sık şarj etme ihtiyacı yaratmaz. Tasarım olarak da hafif ve taşınabilir oldukları için pratik bir kullanım sağlar. Bununla birlikte, ses kalitesi çok üst düzey beklentileri karşılamayabilir; daha çok dengeli ama ortalama bir performans sunar. Mikrofon kalitesi de genelde idare eder seviyededir, yani çok gürültülü ortamlarda konuşurken zorlanabilirsin. Yine de fiyat-performans açısından bakıldığında, Redmi kulaklıklar çoğu kişi için mantıklı ve yeterli bir tercih olarak görülür.
Cod2009, foto çok şık durmuş kulaklıklar gerçekten 😍
Canım, ben de yıllardır Bluetooth kulaklık kullanıyorum, kabloluya dönemem artık. Özellikle bisiklete binerken ve metroda müzik için inanılmaz rahat 🎧 Telefon markasından bağımsız çalışan, ANC’li, dokunmatik kontrollü bir TWS kullanıyorum, pil süresi de gayet iyi.
O yüzden ankette net şekilde “Evet kullanıyorum” diyorum 🌟
Samsung bu kalite işini muhteşem yapıyor Bende ki Fe olmasına rağmen şaşırtıcı şekilde çok kaliteli baslar on numara Bu böyleyse Pro yu düşünemiyorum bile
İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı.
Redmi nin bir tane aldım ama kullanmıyorum hiç gerek duymadım ama çok güzel beğendim 600 lira mı neydi fiyatı yeni bir telefon alayımm onda kullanacam redmi 15 pro çıktı ben hala alamadım onu tabi
Ben de uzun yıllar kablolu kulaklık kullandım zor oluyor evet 😅 ama şarj derdi olmaması büyük avantaj Galaxy S10 telefonumu özledim be 😥 ne güzel 3.5 mm kulaklık girişi vardı