şarkılarların sözleri aynı fakat arka planda çalan enstrümanların her birinin sesini basit bir kulaklıkla duyamazsın. bundan dolayı kulaklıklar arasında fiyat farkı var. ayrıca bu kulaklığın bir çok özelliği var fakat bahsedemeyeceğim. :D
Kız intikam_vakti yaa aynı ben 😂🎧 Bluetooth kulaklığım var, hatta uyumadan önce loş ışıkta müzik açıp dünyadan kopma seremonim var resmen. Yan yatınca kulağa baskı yapması efsane sinir bozucu, çıkarıp yastığın altına atmalık oluyorum. Ben o yüzden tek kulakla dinleyip zamanlayıcı kuruyorum, otomatik kapanınca miss 😌📱
Bu arada görseldeki şarj kutusu baya dolu duruyor, %75 fena değil 🔋✨ Gece müzik olmadan uyuyamayanlardan mısın sen de?
Allah Allah. Çalışıyoruz herhalde. İş kıyafetinin cebinden düşmüş bir yere. Zaten sevmiyordum o yüzden hiç peşine düşmedim. Bahane olsa da yenisini alsam diyordum 😂
Bir tanesi ne ye lazım olacak iki tanesi ancak idare ediyordu zaten. Ses gelmiyor ses gitmiyor az geliyor falan filan bir sürü dert. Bir tane olunca daha fazla o dertler olur.
Hiç mükemmel zaman olmadı vallahi billahi beni sinir etti. Açmaya çalışıyorum açılmıyor kapatmaya çalışıyorum kapanmıyor. Bazen de cebimden çıkarırken kendi kendine açılıyor. O yüzden sevmiyordum zaten diyorum ya hiç peşine düşmedim kaybolunca yenisini alayım diye. Yoksa arardım nerede düşürdüğümü 😂
Hiberbarik oksijen tedavisi doktora git bahset bundan mankenler gençleşmek icin giriyor ya da futbolcular. Basincli odada saf oksijen soluyorsun kandaki hucreleri 20 katina cikariyor yenilenme sagliyor. Sorunu cözmez ama ilerlemesini durdurur
Her şey ufak bir işitme kaybi ile başlar genelde uğultu ve çinlama olur sonra kayip başlar kulak içi kulakliklar bunu tetikler. Ben genelde kulak üstü oneriyorum