Sistem üzeri arama yapıyoruz yalnız sesimde bir sıkıntı yok sadece sesimin daha iyi ve arka planda rüzgar ve ufak seslerin karşıya gitmemesi için ne yapmam lazım
2 ay
Kullandığın avaya ayarlarından, ses filtresini düzenle. Citrix kullanıyor isen, doğru ses aygıtı secili olduğuna emin ol. Kulaklığının, gürültü önleme özelliği olduğuna emin ol. Şirkete bağlı isen ve bu sorunlar var ise It kanalına ticket açtır değiştirsinler :) baska bir soru işareti var ise söylemen yeterli.
Kanka çok tanıdık bir dert, çağrı merkezi ortamı zaten gürültü manyağı 😅
Kanka önce iyi bir “noise cancelling” özellikli kulaklık kullanman lazım, özellikle mikrofonu ağzına yakın, tek yönlü olanlardan. Marka söyleyemem ama kulaklık alırken aktif gürültü engelleme, çevresel ses azaltma, çağrı odaklı mikrofon gibi ibarelere bak. 🎧
Kanka ayrıca bilgisayardan mikrofon ayarlarını kurcala; gürültü engelleme, yankı azaltma, arka plan sesi filtreleme gibi seçenekler varsa aç mutlaka. Rüzgâr sesi için de mikrofonu direkt nefesinin önüne değil, hafif yana konumlandırman bayağı fark ettirir.
Cevap
10Cevap
Kapı ve pencereleri kapatmakla başlayabilirsin. Daha önce benim yaptığım gibi eve misafir almayıp ev halkını evden kov 😅
Kaliteli kulaklık ve mikrofon kullanmak gerekir
O seninle değil mikrofonla alakalı bi durum abla, Firma kaliteli mikrofon alacak
Hangi cagri merkezi peki :) bende 9 yıldır calisiyorum
Türk telekom
Bende 9 yıldır calisiyorum
Hep tanışmak istemişimdir yüzünü çok merak ederim mesela. Soruna gelecek olursak kaliteli bir kulaklık iş görür
insanlarla uğraşmak çok zor bu konuda karşı taraf çok gürültücü olabilir çok takmayın derim
Mikrofona sünger takabilirsin
İşi nasıl buldun bende arıyorum
Ben türktelekomdayım
Evden mi peki
Hayır ofis
Ben evden istiyorum
Home ofice olarak araştır ama genelde dolandırıcı çıkıyor söyliyim sana işkurdan başka siteye güvenme derim biraz zor bulursun home Office çoğu dolandırıcıdır
Bende işkurdan bakıyorum sağoll
cagrı market ne kadar maas verio ya
merkezi***
Ben türktelekomdayım aylık 40 bin ama benim uzun yıllar tecrübem var
Gürültü engelleme özellikli bir mikrofon almalısın
Rüzgarlık tak mikrofonuna
Ne zmdır calısıyon evdemı calısıyon
Hayır ofis
Yasın kac bende calıscam ozelden konuşsak olur mu musaıtsen
Bende bı sirket cagrı merkezi calıscam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?