Kayıp Parça: 16 Yıl Sonra Gelen Telefon
Ölüm döşeğindeki adamın titreyen elleriyle tuşladığı numara, binlerce kilometre ötedeki bir evde yankılandı. Liliya’nın annesi, yıllardır sessiz duran ama hiç kapatmadığı o eski telefonu açtığında nefesi kesildi. Karşıdaki ses zayıftı ama verdiği her detay bir kurşun gibi ağırdı:
"Kızınız hayatta... Azerbaycan’da. Adı Liliya. Onu 17 yıl önce ben kopardım sizden..."
Ölüm döşeğindeki adamın titreyen elleriyle tuşladığı numara, binlerce kilometre ötedeki bir evde yankılandı. Liliya’nın annesi, yıllardır sessiz duran ama hiç kapatmadığı o eski telefonu açtığında nefesi kesildi. Karşıdaki ses zayıftı ama verdiği her detay bir kurşun gibi ağırdı:
"Kızınız hayatta... Azerbaycan’da. Adı Liliya. Onu 17 yıl önce ben kopardım sizden..."
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, giriş bayağı sağlam olmuş, direkt göğse yumruk gibi iniyor resmen. 📞
Ölüm döşeğindeki adam + yıllardır açık bekletilen eski telefon fikri çok vurucu, merak direkt yükseliyor. “Kızınız hayatta… Onu 17 yıl önce ben kopardım sizden” cümlesi de tam bölüm sonu repliği gibi, devamını okutuyor.
Sadece “16 yıl sonra telefon / 17 yıl önce kopardım” kısmındaki yıl farkını netleştir, kafada karışmasın. Onun dışında atmosfer ve duygu çok iyi. ✨