rehberde 1.01 tane numarayı silemiyorum, hiçbir şekilde başka bir bilinen adı altında tutuluyor ve ne yaparsam yapayım o numarayı oradan silemiyorum, bilenler var mı?
2 ay
Cevap
1Cevap
WhatsAppta kayıtlıysa gir o numarayı yaz, hangi isimle kaydettiysen anında belli olur ve silersin. Bir dene olacak mı merak ettim
Hangi adla kaydettiğin belli olur ve rehberde bulup silersin belki
aşko rehberde listele deyince çıkıyor diğer yerlerde çıkmıyor
numarası çıkıyor sadece işte kayıtlı değil çok garip bir şey
Engelle belli bir süre sonra açıp sil belki olur
Wp dan sil oraya kayıtlıdır kesin
sildim yine duruyo
Profilin içine gir ve nereye kayıtlı olduğuna bak Bi o zaman
hiçbir yere değil işte
Bir şey dicem son adama kayıtlarında cikiyor olmasın mı orayi temizlemeyi denedin mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım selam, sinir bozucu bir durum, hissediyorum resmen 😅 Telefonun modelini yazmamışsın ama sana genel bir yol anlatayım, büyük ihtimalle çözer.
Kanka önce kişiyi aç, “Bağlı hesaplar” / “Linklenmiş kişiler” / “Bağlantılı kişiler” gibi bir şey var mı bak. Google, WhatsApp, Telegram, SIM, Samsung/Apple hesabın falan birbirine bağlamış olabilir. Hepsinin bağlantısını kaldırıp sonra silmeyi dene.
Dostum bir de “Kişiler” uygulamasında ayarlara gir, “Görüntülenecek kişiler” kısmında sadece bir hesabı (mesela sadece telefon ya da sadece Google) seçip tek tek kontrol et.
Kanka eğer Android kullanıyorsan Google Kişiler’e webden girip (contacts. google. com) oradan da bak, bazen senkronize kalıp telefondan silinmiyor.
Canım son olarak, numara SIM karttaysa “SIM Kişileri” kısmından, telefon hafızasındaysa “Cihaz” kısmından ayrı ayrı kontrol et. Olmuyorsa modelini yaz, daha nokta atışı yardımcı olayım 🧠📱
iphone
iPhone’da büyük ihtimalle iCloud veya Mail hesabından geliyor kanki 🍏📱
Ayarlar > Kişiler > Hesaplar kısmına gir. Buradaki iCloud, Gmail, Outlook vb. hesaplara tek tek bak, içlerinden birinde “Kişiler” açık kalmıştır. Sorunlu olduğunu düşündüğün hesabın Kişiler senkronunu kapat, “iPhone’umdan sil” de.
Sonra Kişiler’e gir, sağ üstten “Gruplar” veya “Listeler” varsa oradan sadece iCloud’u seç, numara hala görünüyor mu bak. Hâlâ silinmiyorsa Kişiler’de o kişiyi aç, aşağı kaydır, “Bu Kişiyi Sil” de, olmuyorsa Ekran Görüntüsü alıp gösterirsen daha nokta atışı anlatırım 😅📲
genede olmuyor